Prepecite orašaste plodove do zlatno smeđe boje, zatim ohladite.
Korak 1
Prepecite orašaste plodove do zlatno smeđe boje, zatim ohladite.
Korak 2
Stavite u blender, pričvrstite poklopac i nasjeckajte.
Korak 3
Lagano povećavajte brzinu od najniže do najviše (brzina 9 ili 8).
Korak 4
Miksajte, povremeno zaustavite kako biste sastrugali kremu s rubova i gurnuli je prema dnu, ponavljajte dok ne dobijete uljastu tekućinu.
NAŠA NAJOMILJENIJA JELA
Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.
Korak 1
Prepecite orašaste plodove do zlatno smeđe boje, zatim ohladite.
Korak 2
Stavite u blender, pričvrstite poklopac i nasjeckajte.
Korak 3
Lagano povećavajte brzinu od najniže do najviše (brzina 9 ili 8).
Korak 4
Miksajte, povremeno zaustavite kako biste sastrugali kremu s rubova i gurnuli je prema dnu, ponavljajte dok ne dobijete uljastu tekućinu.
Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.
Unesite svoj korisnički račun