Bežični kuhinjski uređaji pružaju vam svu snagu koju očekujete bez kabela. Bežična sjeckalica hrane, ručni blender i ručni mikser omogućuju vam da stvarate gdje god1, što god i kako god želite.Uživajte u slobodi s bežičnim
kuhinjskim uređajima

Vrijeme je da oslobodite svojeg unutarnjeg kuhara s prvom kolekcijom bežičnih uređaja tvrtke KichenAid. Pripremajte, kuhajte i dodajte vlastiti kreativni dašak bez gnjavaže s kabelom.Sloboda stvaranja gdje god se nalazite

Proslavite početak bežične ere. Uživajte u slobodi pripremanja i kuhanja te stvarajte gdje god, što god i kako god želite.

Snaga koju očekujete, bez žice

Punjiva litij-ionska baterija omogućuje optimalan rad i učinkovitost. Pouzdano napravite svoje zadatke jednim punjenjem.

Radne površine bez nereda

Uređaj bez kabela jamči radne površine bez nereda koje će izmamiti osmijeh na vaše lice. Čiste linije i elegantan, suvremen izgled.

Savršen okus

Pripremajte jela koja volite uz izvrsne rezultate. Učinkovito mutite, sjeckajte, povezujte, pasirajte i miješajte uz kontrolu okusa i teksture.

3 načina za bežičan radBežični ručni mikser

Torte, kolači, palačinke, tijesta i umaci lako se izmiješaju.

Bežična sjeckalica hrane

U jela možete jednostavno dodati puno svježih sastojaka.

Bežični ručni blender

Snažan blender za pripremu smoothieja, juha i još mnogo toga.

Obojite svoj život kolekcijom u boji

Od boje Empire Red do Matte Black, osvježite svoj kuhinjski prostor modernim bežičnim kuhinjskim uređajima koji nadahnjuju kulinarsku kreativnost.

Minimalistička estetika

Očistite nered. Nema više raspetljavanja i odmotavanja kablova. Nema više guranja uređaja straga kako biste ih uredno pospremili.
Bežični ručni blender, bežičnu sjeckalicu hrane i bežični ručni mikser možete ponosno postaviti u svoju kuhinju kako biste pokazali njihov moderan izgled.Život bez kabela

Svi smo se naučili uključiti uređaje u struju — tražeći prikladnu utičnicu i radeći na udaljenosti koju dopušta duljina kabla.
Iskustvo je drugačije s bežičnim kuhinjskim uređajima tvrtke KitchenAid. Jednostavno ih napunite kada vas lampica indikatora obavijesti i uvijek će biti spremni za rad. Snaga koju očekujete, bez ograničenja.Briga za naš planet

U tvrtki KitchenAid svoje odgovornosti naspram okoliša shvaćamo ozbiljno. To znači da dizajniramo i proizvodimo snažne i izdržljive proizvode koje možete upotrebljavati mnogo godina.
Idemo i dalje od toga, te uzimamo u obzir što se događa kada proizvodi konačno dođu do kraja svog životnog vijeka.
Podržavamo europsku Direktivu o otpadnoj električnoj i elektroničkoj opremi (OEEO) kako bismo osigurali da se kuhinjski uređaji odlažu na ekološki prihvatljiv način. To obuhvaća recikliranje i upotrebu elektroničkog otpada kao što su baterije ili elektronički proizvodi s utikačima. Kuhinjsku opremu koju više ne upotrebljavate odnesite u lokalni centar za reciklažu.Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.