Kolačići


Naše web-mjesto koristi kolačiće i ostale tehnologije praćenja kako biste ostvarili najbolje iskustvo na našem web-mjestu. U nastavku možete doznati više o kolačićima i o tome kako ih koristimo. Za više informacija o načinima na koje tvrtka KitchenAid Europa Inc obrađuje vaše osobne podatke pročitajte našu Obavijest o zaštiti privatnosti.Kolačići – kolačići su male tekstualne datoteke koje možemo pohraniti na vaše računalo kako biste nam pomogli da ga identificiramo prilikom vašeg sljedećeg posjeta ili kako bismo omogućili neke funkcije na našim web-mjestima. Kolačići su klasificirani u sljedeće kategorije:


Većina internetskih preglednika inicijalno je postavljena za automatsko prihvaćanje kolačića. Međutim, možete promijeniti postavke kako biste blokirali kolačiće koji se šalju s vašeg uređaja ili kako biste omogućili primanje samo nekih njihovih kategorija. Molimo vas da imate na umu da ako su navigacija ili funkcionalni kolačići onemogućeni ili uklonjeni, neke od značajki web-mjesta možda neće raditi kako je predviđeno. Kako biste upravljali i onemogućili kolačiće slijedite upute navedene u donjoj tablici.Web-pratilice – web-pratilice su sitne elektroničke slikovne datoteke koje se mogu ugraditi unutar web-stranice ili uključiti u poruku e-pošte i obično su nevidljive ljudskom oku. Kada se koriste, web-pratilice (poznate i pod nazivom „clear GIF“ ili „pikseli za praćenje”) mogu nam reći sljedeće stvari: koliko ljudi posjećuje naša web-mjesta, bez obzira na to jesu li to jednokratni ili česti posjetitelji, koje stranice su gledali i koliko dugo, i kako dobro se reklamne kampanje konvertiraju i ostale slične podatke o korištenju web-mjesta. Kada se koriste u nekoj e-pošti, web-pratilice mogu nam reći kada je e-pošta pogledana, kao i koliko je puta prosljeđena,te na koje poveznice korisnici klikaju unutar poruke e-pošte. Na temelju tih informacija možemo prilagoditi sadržaj, proizvode, usluge i promocije koje vam nudimo kako bismo udovoljili vašim interesima, kao što vas želimo upoznati s KitchenAid proizvodima, uslugama, i/ili posebnim ponudama koje bi vas mogle zanimati.
Datoteke zapisnika – to su datoteke koje zapisuju aktivnosti na mreži i skupljaju statistiku koja nije osobna o vašim posjetima ili korištenju naših web-mjesta. Između ostalog, datoteke zapisnika pomažu nam da snimimo sljedeće: (i) vašu IP adresu, koja je jedinstveni niz brojeva koje je vašem računalu dodijelio vaš davatelj internetskih usluga (ISP) (imajte na umu da ovisno o vašem davatelju internetskih usluga (ISP), broj koji je dodijeljen vašem računalu može biti drukčiji prilikom svakog spajanja na Internet); (ii) vrstu preglednika i operacijski sustav koji koristite; te naposljetku (iii) ostale informacije o vašoj mrežnoj sesiji, kao što je URL adresa s koje ste došli na naše web-mjesto te datum i vrijeme kada ste posjetili naše web-mjesto. Osim korištenja tih informacija radi boljeg razumijevanja načina na koje se koriste naša web-mjesta, možemo upotrijebiti informacije zabilježene putem putem datoteka zapisnika kao što su IP adresa (zajedno s vašim osobnim podacima) kako bismo otklonili tehničke probleme, održali internetsku sigurnost i zaštitu i ako je potrebno, zabraniti ili ograničiti pristup našim mrežnim uslugama nekim korisnicima.Zadržavamo pravo na promjenu ili ažuriranje ove obavijesti o zaštiti privatnosti i obavijesti o kolačićima u svakom trenutku, a sve promjene izvršene u budućnosti objavit će se na ovoj stranici. Molimo vas da nam se često vraćate kako biste provjerili ima li bilo kakvih ažuriranja ili promjena ove Obavijesti o zaštiti privatnosti i kolačićima. Datum zadnjeg ažuriranja naći ćete na vrhu ove stranice.
Kliknite ovdje za promjenu postavki kolačića.

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.