Esencija robne marke

Gotovo cijelo stoljeće, tvrtka KitchenAid ima ozbiljan pristup hrani, a njezini proizvodi predstavljaju savršenu mješavinu profesionalne učinkovitosti, obrtničke kvalitete i bezvremenskog dizajna.

OZBILJAN PRISTUP HRANI

Ozbiljan pristup hrani je način na koji tvrtka KitchenAid živi. Hrana je energija za naše tijelo, ali mi vjerujemo da je ona i više od toga. Ozbiljan pristup hrani nadilazi običan čin kuhanja. Ovdje je riječ o otkrivanju svijeta svim našim osjetilima, motiviranom strašću za ukusnom hranom. Ovdje je riječ o uživanju u dijeljenju s drugima i načinu na koji izražavamo osobni stil u kuhinji. Ovdje je riječ o izazovu inovacije i uzbuđenju istraživanja novih okusa i novih mogućnosti.

KitchenAid

Profesionalna učinkovitost

Prilikom razvoja njezinih proizvoda, tvrtka KitchenAid uvijek se je oslanjala na svijet profesionalaca kad bi joj zatrebao savjet, uvid u stanje i prijedlozi. Jedinstveni ne samo zbog tog razloga nego i zbog izrade vrhunske kvalitete, ti će proizvodi rasplamsati vašu kulinarsku strast dokazanom učinkovitošću. Bez obzira na to jeste li početnik ili ste već zakoračili putem da postanete ekspert, KitchenAid je vaš idealan partner: svi njegovi aparati su nadahnuti, dizajnirani i razvijeni u partnerskoj suradnji s profesionalnim kuharima. Ishod tog dugotrajnog odnosa je asortiman proizvoda čije će vam tehnologije i materijali omogućiti da ostvarite vrhunske profesionalne rezultate. To znači visokokvalitetne, elegantne i učinkovite aparate i više opcija za vaše jelovnike i dizajn kuhinja. Svatko tko istinski zna značenje izraza „ozbiljan pristup hrani” sada može ostvariti profesionalne rezultate zahvaljujući načinu na koji su izrađeni proizvodi tvrtke KitchenAid.

Obrtnička kvaliteta

Vid i dodir su prva osjetila koja koristimo kada ostvarujemo iskustvo s proizvodima KitchenAid. U stvari, svi kućanski aparati tvrtke KitchenAid sinonim su za profinjenu zanatsku obradu, izdržljivost, sofisticirane materijale, otpornost i pedantnu pozornost posvećenu detaljima. Nehrđajući čelik izraz je osjećaja izdržljivosti i neusporedive kvalitete za vaše oči i ruke. Svi ti elementi su skladno kombinirani s pedantnim dizajnom i brigom, kako na velikim tako i na malim aparatima.

Bezvremenski dizajn

Cijeli asortiman malih kućanskih aparata KitchenAid, velikih aparata i alata za kuhanje uvijek se isticao zahvaljujući svojem bezvremenskom, elegantnom i odvažnom dizajnu koji dodaje karakter svakoj kuhinji, inspiriran ikoničnim samostojećim mikserom. Neporecivo je da su fina zanatska izrada, izdržljivost, čvstina, kvalitetni materijali i osobita pozornost posvećena detaljima bili i bit će i dalje osnova svih KitchenAid aparata, kako stolnih tako i velikih, bez obzira na to radi li se o samostojećim ili ugradbenim modelima.

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.