1. korak
U multipraktik stavite maslinovo ulje, umak Worcestershire, umak od soje, crveni vinski ocat, med, sol i crni papar.
2. korak
Otkinite listiće majčine dušice od stabljike prije nego što ih dodate ostalim sastojcima.
3. korak
Narežite mladi luk i dodajte ga u multipraktik.
4. korak
Narežite luk i češnjak na velike komade i stavite ih u multipraktik.
5. korak
Pritisnite gumb za pulsni način rada i miješajte dok u smjesi ne preostanu samo mali komadići.
6. korak
Odreske stavite na pladanj. Prelijte ih marinadom, prekrijte prozirnom folijom i marinirajte 30 minuta u hladnjaku.
7. korak
Prije pečenja na roštilju uklonite marinadu s odrezaka i posušite ih.
NAŠA NAJOMILJENIJA JELA
Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.
1. korak
U multipraktik stavite maslinovo ulje, umak Worcestershire, umak od soje, crveni vinski ocat, med, sol i crni papar.
2. korak
Otkinite listiće majčine dušice od stabljike prije nego što ih dodate ostalim sastojcima.
3. korak
Narežite mladi luk i dodajte ga u multipraktik.
4. korak
Narežite luk i češnjak na velike komade i stavite ih u multipraktik.
5. korak
Pritisnite gumb za pulsni način rada i miješajte dok u smjesi ne preostanu samo mali komadići.
6. korak
Odreske stavite na pladanj. Prelijte ih marinadom, prekrijte prozirnom folijom i marinirajte 30 minuta u hladnjaku.
7. korak
Prije pečenja na roštilju uklonite marinadu s odrezaka i posušite ih.
Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.
Unesite svoj korisnički račun