Prethodna stranica
Brzo i lako

Marinada za odreske

Jedini recept za marinadu za odreske koji ćete ikada trebati.

Počnite s s kuhanjem

Detalji

11

Sastojci

7

Koraci

Vrijeme

10'

Priprema

10'

Ukupno

Sastojci

Koliko porcija?

  • 40 mlmaslinovo ulje
  • 1,5 grančicemajčina dušica
  • 30 mlumak worcestershire
  • 60 mlumak od soje
  • 1/2 čajne žličicecrveni vinski ocat
  • 15 mlmed
  • 1/4 čajne žličicesol
  • 1/4 čajne žličicecrni papar
  • 1.5mladi luk
  • 1/8crveni luk
  • 1/2 režnjačešnjak
  • 80 mlmaslinovo ulje
  • 3 grančicemajčina dušica
  • 60 mlumak worcestershire
  • 120 mlumak od soje
  • 1 čajna žličicacrveni vinski ocat
  • 30 mlmed
  • 1/2 čajne žličicesol
  • 1/2 čajne žličicecrni papar
  • 3mladi luk
  • 1/4crveni luk
  • 1 režanjčešnjak
  • 120 mlmaslinovo ulje
  • 4,5 grančicemajčina dušica
  • 90 mlumak worcestershire
  • 180 mlumak od soje
  • 1,5 čajna žličicacrveni vinski ocat
  • 45 mlmed
  • 3/4 čajne žličicesol
  • 3/4 čajne žličicecrni papar
  • 4.5mladi luk
  • 3/8crveni luk
  • 1,5 režanjčešnjak
Napravite to sada
  • 1. korak

    U multipraktik stavite maslinovo ulje, umak Worcestershire, umak od soje, crveni vinski ocat, med, sol i crni papar.

  • 2. korak

    Otkinite listiće majčine dušice od stabljike prije nego što ih dodate ostalim sastojcima.

  • 3. korak

    Narežite mladi luk i dodajte ga u multipraktik.

  • 4. korak

    Narežite luk i češnjak na velike komade i stavite ih u multipraktik.

  • 5. korak

    Pritisnite gumb za pulsni način rada i miješajte dok u smjesi ne preostanu samo mali komadići.

  • 6. korak

    Odreske stavite na pladanj. Prelijte ih marinadom, prekrijte prozirnom folijom i marinirajte 30 minuta u hladnjaku.

  • 7. korak

    Prije pečenja na roštilju uklonite marinadu s odrezaka i posušite ih.

NAŠA NAJOMILJENIJA JELA

Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.

Marinada za odreske

1. korak

U multipraktik stavite maslinovo ulje, umak Worcestershire, umak od soje, crveni vinski ocat, med, sol i crni papar.

2. korak

Otkinite listiće majčine dušice od stabljike prije nego što ih dodate ostalim sastojcima.

3. korak

Narežite mladi luk i dodajte ga u multipraktik.

4. korak

Narežite luk i češnjak na velike komade i stavite ih u multipraktik.

5. korak

Pritisnite gumb za pulsni način rada i miješajte dok u smjesi ne preostanu samo mali komadići.

6. korak

Odreske stavite na pladanj. Prelijte ih marinadom, prekrijte prozirnom folijom i marinirajte 30 minuta u hladnjaku.

7. korak

Prije pečenja na roštilju uklonite marinadu s odrezaka i posušite ih.

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.