5KCM1209EDG - 859711580750

4 dostupne boja, Charcoal grey

Guarantee_2Y

Spiralna glava

Ljestvica za doziranje i mjerne oznake

Ponovo upotrebljivi zlatni filtar

Ploča za dogrijavanje koja se može programirati

Pojednostavite život ukusno pripremljenom kavom

Usavršite svoje umijeće kuhanja kave uz ultimativni aparat za kavu. Jednostavno možete pripremiti ukusnu kavu u bilo koje doba dana.

Izvucite sav okus

Jedinstvena spiralna glava s 29 otvora jamči izuzetnu aromu. Jednoliko natapa sva zrnca mljevene kave.

Nemojte pogađati!

Svaki put točno odredite količinu praktičnom ljestvicom za doziranje koja je naznačena na trajnom filtru i grafikonom koji se nalazi na spremniku za vodu. Više ne morate pogađati.

Spreman danju i noću

Preuzmite kontrolu uz 24-satno programiranje i jednostavan LCD zaslon. Jednostavan za upotrebu, bez kompliciranih izbornika po kojima se morate pomicati.

Jaka, jača, najjača

Jačinu kave možete odrediti gumbom za odabir jačine kave. Radi se o samo jednom gumbu, pa kavu možete prilagoditi svojem jutarnjem raspoloženju.

Ne trebate čekati

Upravo sad vam treba šalica kave? Natočite je! Funkcija za pauziranje i točenje omogućava vam da umete vrč i natočite šalicu prije no što se kuhanje dovrši.

Različite mogućnosti za posao i opuštanje

Dostupna vam je opcija za postavljanje dva programa automatskog kuhanja, pa jedan možete upotrijebiti za dane kad ste u gužvi, a drugi za one kad se opuštate.

Pozdrav, ljepotice!

Učinite ovaj prekrasan uređaj dijelom svojeg doma. Odlikuje se modernom elegancijom koju ćete htjeti pokazati. Jedinstveni dizajn lijevka na staklenom vrču sprječava kapanje i omogućava točenje bez prolijevanja u šalice bilo koje veličine i oblika.Vaš ukus, vaše raspoloženje

Bez obzira osjećate li se razbuđenima ili vam je teško ustati iz kreveta, naš aparat za kavu ima točno ono što vam treba. Sami birate jačinu, a voda jednoliko natapa mljevenu kavu, pa će dobiti točno onakav okus kakav priželjkujete.Od jutra do večeri

Kava je dobro rješenje u bilo koje doba dana – bez obzira na to treba li vam šalica jake kave ujutro ili lagana kava bez kofeina uvečer. Lako možete uzeti pauzu i uživati u trenutku.Što se nalazi u kutiji?Što se nalazi u kutiji?

Vrč zapremine 1,7 l s jedinstvenim dizajnom lijevka i poklopcem

Jednostavno ulijevanje u šalice svih veličina zahvaljujući posebno dizajniranom vrču.

Jedinstveni tuš s 19 otvora

Idealan za jednoliko natapanje mljevene kave, pa je gorka kava stvar prošlosti!

Ponovo upotrebljivi zlatni trajni filtar s mjernim oznakama

Možete točno odrediti koliko vam je kave potrebno za željeni okus. Na filtru je naznačena ljestvica za doziranje koja će vas voditi do savršene šalice kave.

Uklonjivi filtar za vodu s mjernim oznakama

Spremnik za vodu možete lako izvaditi i ponovo ga napuniti. Grafikon za doziranje omogućava vam da odredite koliko je vode potrebno za količinu kave koju kuhate.

Pret.
Sljedeće

APARAT ZA KAVU ZA 1,7 L KAVE 5KCM1209

KitchenAid aparat za 12 šalica kave omogućava vam da svaki put skuhate izvrsnu kavu. Ovaj aparat za kavu odlikuje se dizajnom koji vam omogućava da svoje umijeće kuhanja kave usavršite željenim okusom i aromom, pa ćete umjetnost kuhanja dobre kave savladati brzo i lako. Jedinstvena spiralna glava s 29 otvora jednoliko natapa mljevenu kavu kako bi se na optimalan način izvukao okus te daje kavu izrazitog okusa. Regulator za jakost jave omogućava vam da odaberete uobičajeno jaku kavu ili jaču, točno onakvu kakvu želite. Pročitaj više... Nemojte više nagađati dok kuhate kavu jer na ponovo upotrebljivom filtru zlatne boje nalazi se ljestvica za doziranje, a na spremniku za vodu grafikon za doziranje, pa lako možete postići dosljedno dobar okus. Jedinstveni dizajn lijevka na vrču sprječava kapanje i omogućava točenje bez prolijevanja u šalice bilo koje veličine i oblika. Ovaj aparat za kavu omogućava vam da kavu skuhate kad god poželite jer su vam na raspolaganju dvije opcije automatskog programiranja, što znači da vas kava može spremno čekati u bilo koje doba dana. Značajka pauziranja i točenja znači da si šalicu kave možete natočiti i prije no što se ciklus kuhanja završi, a programibilna ploča za grijanje 40 minuta održava odabranu temperaturu kave. Savršeno rješenje za dodatno slobodno vrijeme ujutro. KitchenAid aparat za kavu odlikuje se modernim i elegantnim dizajnom te savršeno pristaje na svaku radnu plohu. Zašto ga ne biste kombinirali s tosterom iz dizajnerske kolekcije i pri doručku uživali u najnovijim značajkama?. Zatvori

Specifikacije


Opće specifikacije

Naziv modela 5KCM1209

Tehničke specifikacije

Struja (A) 4,8
Nazivna vrijednost priključka (W) 1100
Napon (V) 220-240
Frekvencija (Hz) 50/60
Visina proizvoda (mm) 364
Širina proizvoda (mm) 182
Dubina proizvoda (mm) 340
Zapremnina vode (l) 1.7
Visina pakiranog proizvoda (mm) 437
Širina pakiranog proizvoda (mm) 249
Dogrijavanje Da
Dubina pakiranog proizvoda (mm) 404
Neto težina (kg) 3.3
Bruto težina (kg) 4.4

Aparat za kavu

Dokumenti i registracija

Jamstvo

Jamstvo

Svi mali kućanski aparati tvrtke KitchenAid imaju jamstvo koje kupce štiti od bilo kakvog nedostatka u proizvodnji. KitchenAid može zadržati specifične uvjete za neke proizvode.

Opće uvjete zakonskog i ugovornog jamstva možete naći u pdf dokumentu koji možete preuzeti na ovoj poveznici.

PREUZIMANJE JAMSTVA

Registrirajte svoj proizvod

Registrirajte svoj proizvod kako biste unaprijedili svoje iskustvo s kućanskim aparatima tvrtke KitchenAid: dobivate ekskluzivne ponude i promocije, savjete i trikove od sa samog izvora i još mnogo toga.

Registrirajte se sada

Treba vam nešto drugo?

OTKRIJTE NAŠE APARATE ZA KAVU

Tost za savršeni doručak!

OTKRIJTE NAŠE TOSTERE

Tražite kulinarsko nadahnuće?

POGLEDAJTE SVE RECEPTE

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.