STAKLENI VRČ ZAPREMNINE 1,4 L ZA ARTISAN BLENDER K400 5KSB2048JGA

5KSB2048JGA - 859711578750

Guarantee_2Y

1,4 l vrč s jednostrukom stjenkom

Kompatibilno samo sa 5KSB4026 & 5KSB1325

Perivo u perilici posuđa

Asimetrična oštrica od nehrđajućeg čelika

Napravite veće količine domaćih mješavina

Dizajniran da vam omogući još više prostora za vaše hranjive, ukusne mješavine. Vrč je izrađen od plastike koja ne sadrži BPA i dizajniran je za Artisan blender K400.

Više prostora za kreativnost

Oslobodite svoju kreativnost ovim vrčem zapremnine 1,6 l. Ima unutarnja rebra kojima sastojke povlači prema oštrici i stvara snažan vrtlog kako bi sastojke pretvorio u mješavinu glatke konzistencije.

Ima i čep za za mjerenje

Poklopac s hermetičkim zatvaranjem napravljen je od silikona i sadrži čep za mjerenje. To je praktično za mjerenje i dodavanje sastojaka do 60 ml u blender.

Asimetrične oštrice

Asimetrične oštrice režu u četiri različita smjera kako bi sastojke povukle u središte snage. Oštre su i izrađene od očvrsnutog nehrđajućeg čelika debljine 3 mm.

Mješavine za cijelu obitelj

Dok je Artisan blender K400 savršen za stvaranje ukusnih i neobičnih frapea, možete razmišljati i dalje od toga.

Blender je dizajniran za svladavanje tvrdih sastojaka poput orašastih plodova, sjemenki, gustog voća, lisnatog povrća, leda i smrznutih bobica.

Možete ga upotrebljavati cijeli dan za izradu ukusnih pasta, umaka, maslaca od orašastih plodova, zdravih juha i osvježavajućih preljeva za obitelj i prijatelje.Veće količine život čine jednostavnijim

Hranjiva domaća hrana ne pada s neba. Osobito kad usklađujete poslovne i obiteljske obveze.

Zašto ne biste uživali u kreativnoj sesiji u kuhinji i napravili veće količine s pomoću Artisan blendera K400?

Spremite višak porcija svojih ukusnih kreacija za poslije. Možda svježi pesto, začinjen umak od kikirikija ili gustu juhu od bundeve. Kad ste u gužvi, bit će vam drago što ste napravili više.Dodatni pribor
prilagođava se
vašem životu

Prilagodite Artisan blender K400 sebi s pomoću asortimana dodatnog pribora za pripremu, pohranu i prenošenje mješavina različite veličine.

PREGLEDAJTE PRIBOR ›

STAKLENI VRČ ZAPREMNINE 1,4 L ZA ARTISAN BLENDER K400 5KSB2048JGA

Ovaj četvrtasti stakleni vrč dizajniran je tako da optimizira rad Artisan blendera K400. Pomaže vam da ostvarite glatke rezultate savršenog okusa, bilo da spravljate hranjive domaće juhe, hranu za bebe, maslace od orašastih plodova, umake, namaze ili smoothieje za doručak. Vrč blendera ima unutarnja rebra i uglove kojima gura sastojke unutra, prema oštrici i tako pomaže stvoriti snažan vrtlog. Uz njega dobivate i siguran poklopac i lijevak za jednostavno izlijevanje. Proizvodi tvrtke KitchenAid dizajnirani su tako da vam traju cijeli život, pa se ovaj stakleni vrč i njegovi dijelovi mogu prati u perilici posuđa kako bi vam ih bilo lakše održavati. Pročitaj više... Uz Artisan blender K400 dolazi i asortiman dodatnog pribora koji zasebno prodaje KitchenAid. Uhvatite nadahnuće – pripremajte i spremajte mješavine različitih veličina i ponesite ih sa sobom kamo god išli. Odaberite osobni vrč zapremnine 500 ml praktičan za nošenje smoothieja i sokova u pokretu, korisne male vrčeve od 200 ml, citrusetu od 1 l ili plastični vrč od 1,6 l koji ne sadrži BPA za veće količine. Zatvori

Pribor za blender

Tražite kulinarsko nadahnuće?

POGLEDAJTE SVE RECEPTE

Do savršenog okusa uz Artisan blender K400

OTKRIJTE GA

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.