POTISKIVAČ ZA ARTISAN BLENDER K400 KSB4048TPR

KSB4048TPR - 859711590880

Guarantee_2Y

Sadrži BPA

Perivo u perilici posuđa

Kompatibilno samo sa 5KSB4026 & 5KSB1325

Pomaže vam napraviti velike i guste mješavine

Možda će vam trebati dodatna pomoć kada radite jako guste, teške mješavine u svojem Artisan blenderu K400 – osobito maslac od orašastih plodova i humus.

Miješanje i kontrola sastojaka

Potiskivač koji ne sadrži BPA jednostavno prolazi kroz poklopac Artisan blendera K400 i olakšava vam miješanje sastojaka. Pomaže kada radite velike ili guste mješavine poput domaćeg humusa.

Namazi i maslac od orašastih plodova

Kada radite gustu ili veliku mješavinu, potiskivač može biti koristan kako bi vam pomogao kontrolirati miješanje. Gurnite gušće sastojke u vrtlog i eliminirajte zračne džepove.

Može se prati u perilici posuđa

Slično kao i kod drugog pribora za Artisan blender K400, potiskivač se može prati u perilici posuđa. Budite kreativni kada radite maslac od orašastih plodova i ne brinite oko čišćenja!

Lakši rad s tvrdim mješavinama

Tvrdi sastojci često su korisni za zdravlje jer su bogati vlaknima, bjelančevinama i hranjivim tvarima.

Nemojte se bojati dodati ih u svoje mješavine kada radite ukusne juhe, umake, paste i preljeve.

Sjemenke, orahe, led, gusto voće i tamno, lisnato povrće možete jednostavno transformirati u savršenu konzistenciju za svoje kreacije. U samo nekoliko trenutaka.Zadovoljstvo maslaca od orašastih plodova

Domaći maslaci od orašastih plodova hranjivi su, ukusni i svestrani.

Bilo da se radi o vašem omiljenom maslacu od oraha, indijskih oraščića ili kikirikija, mnogo je načina na koje ih možete dodati u svoja slana jela ili slastice.

Zadovoljite svoje želje glatkim domaćim maslacem od orašastih plodova koji možete dodati u smjesu za kolače, rezance s ražnjićima od piletine, energetske pločice s maslacem od orašastih plodova ili čak u curry od krumpira i govedine. Uživajte!Dodatni pribor
prilagođava se
vašem životu

Prilagodite Artisan blender K400 sebi s pomoću asortimana dodatnog pribora za pripremu, pohranu i prenošenje mješavina različite veličine.

PREGLEDAJTE PRIBOR ›

POTISKIVAČ ZA ARTISAN BLENDER K400 KSB4048TPR

Dodatni potiskivač koji ne sadrži BPA za Artisan blender K400 pomaže vam u miješanju sastojaka i osigurava vam apsolutnu kontrolu. Prikladan je za velike ili iznimno guste mješavine. Potiskivač će vam zatrebati rijetko jer ovaj blender krasi visoka učinkovitost. Dizajniran je za postizanje savršenog okusa i savladavanje tvrdih sastojaka radi pripreme glatkih juha, dječje hrane, maslaca od orašastih plodova, domaćeg humusa i pirea. Kada je u pitanju miješanje velikom brzinom, u nekim se slučajevima iznad oštrice može stvoriti zračni džep, što dovodi do toga da se sastojci izdignu. Pročitaj više... Potiskivač vam omogućuje da brzo intervenirate i gurnete sastojke u vrtlog za miješanje kako biste postigli optimalnu konzistenciju. Proizvodi tvrtke KitchenAid napravljeni su tako da ih upotrebljavate sa zadovoljstvom i da se održavaju čim je lakše moguće. Ovaj je potiskivač izrađen od gume i plastike koja ne sadrži BPA te se može prati u perilici posuđa. Uz blender K400 dolazi i asortiman dodatnog pribora koji zasebno prodaje KitchenAid. Ovisno o vašem životnom stilu možete izrađivati i spremati mješavine različitih veličina i ponijeti ih sa sobom i kada niste kod kuće. Odaberite osobni vrč zapremnine 500 ml savršen za nošenje smoothieja i sokova u torbi, male vrčeve od 200 ml, citrusetu od 1 l ili veći rebrasti stakleni vrč od 1,6 l. Zatvori

Pribor za blender

Tražite kulinarsko nadahnuće?

POGLEDAJTE SVE RECEPTE

Do savršenog okusa uz Artisan blender K400

OTKRIJTE GA

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.