OSOBNI VRČ ZAPREMNINE 500 ML 5KSB2032PJA

KSB2032PJA - 859711590850

Guarantee_2Y

Sadrži BPA

Prvo izmiješajte frape, a zatim pretvorite vrč u prijenosni spremnik

Perivo u perilici posuđa

Uživajte u aktivnom životu uz mješavine koje možete ponijeti sa sobom

Odaberite ovaj osobni vrč s poklopcem za lakše pijenje koji je idealan za pohranjivanje ukusnih mješavina pripremljenih s pomoću Artisan blendera K400.

Poklopac za lakše pijenje

Podignite poklopac kako biste isprobali svoju najnoviju mješavinu, bilo da ste pripremili zdravi smoothie, hranjivi sok od špinata i ananasa ili pjenušavu kavu s mlijekom.

U pokretu

Stavite ovu prenosivu bocu u svoju torbu kako biste uvijek bili spremni za živahan i aktivan dan. Frape od jagode i banane ili gazpacho od mente i krastavaca? Uživajte.

Može se prati u perilici posuđa

Kao i sav drugi pribor za Artisan blender K400, može se prati u perilici posuđa. Uživajte u miješanju i ne brinite o čišćenju!

Zdrava hrana u pokretu

Iako svi znamo koje su prednosti svježe pripremljene domaće hrane i napitaka, teško ju je uklopiti u užurban način života. Zbog toga smo napravili dodatni osobni vrč zapremine 500 ml za Artisan blender KitchenAid K400.

S pomoću unaprijed podešenog programa za frape, blenderom možete napraviti maštovite zdrave frapee pune vlakana, vitamina, minerala i bjelančevina.

Zatim ih jednostavno stavite u torbu i ponesite sa sobom. Što kažete na šareni kremasti frape od manga ili banane i kelja? A sve je spremno kad vam je potrebna doza energije. Savršeno.Dodaci superhrane za vaš blender

Pitate se kako svoju mješavinu pretvoriti u pravu energetsku bombu? Odgovor je ovdje.
Uz širok raspon čvrstih namirnica kao što su špinat, kelj i bademi ubacite i šaku superhrane kao što su:

• chia sjemenke • sjemenke lana • smrznute acai bobice
• sjemenke konoplje • suhe goji bobice • komadići kakaa

Artisan blender K400 od svih će ovih namirnica napraviti savršeno glatku i ravnomjerno izmiješanu mješavinu.Dodatni pribor
prilagođava se
vašem životu

Prilagodite Artisan blender K400 sebi s pomoću asortimana dodatnog pribora za pripremu, pohranu i prenošenje mješavina različite veličine.

PREGLEDAJTE PRIBOR ›

OSOBNI VRČ ZAPREMNINE 500 ML 5KSB2032PJA

Napravili ste predivnu mješavinu koju jedva čekate okusiti? Ulijte je u ovaj osobni vrč od 500 ml i ponesite je sa sobom. Ovaj plastični vrč koji ne sadrži BPA dodatak za Artisan blender K400 i savršen je za ljude koji žive visokim tempom. Savršene je veličine za jedno posluživanje zdravih smoothieja ili sokova za doručak, ručak ili popodnevno osvježenje. Neka vam vaša omiljena mješavina bude nadohvat ruke. Uz vrč dolazi i poklopac za lakše pijenje kakav imaju pljoske ili boce. I vrč i poklopac mogu se prati u perilici posuđa. Pročitaj više... Uz Artisan blender K400 dolazi i asortiman dodatnog pribora koji zasebno prodaje KitchenAid. Uživajte u stvaranju i spremanju mješavina različitih veličina, koje zatim možete ponijeti sa sobom kamo god išli. Odaberite male vrčeve zapremnine 200 ml, plastični vrč od 1,6 l koji ne sadrži BPA za veće količine ili slasne mješavine, citrusetu od 1 l ili potiskivač za guste mješavine, poput humusa ili maslaca od orašastih plodova. Zatvori

Pribor za blender

Tražite kulinarsko nadahnuće?

POGLEDAJTE SVE RECEPTE

Do savršenog okusa uz Artisan blender K400

OTKRIJTE GA

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.