OSOBNI VRČ ZA BLENDER ZAPREMNINE 500 ML SA SKLOPOM OŠTRICA (PRIBOR ZA BLENDER ARTISAN K400) 5KSB2030PJB

5KSB2030PJB - 859711590830

Guarantee_2Y

Posuda s dvostrukom namjenom zapremnine 500 ml ne sadrži BPA

Kompatibilno samo sa 5KSB4026 & 5KSB1325

Prvo izmiješajte frape, a zatim pretvorite vrč u prijenosni spremnik

Perivo u perilici posuđa

Stvarajte i nosite sa sobom sve ukusne mješavine

Odaberite ovaj osobni vrč s poklopcem za lakše pijenje, koji je savršen za pravljenje ukusnih mješavina koje možete nositi sa sobom. Uključuje paket za proširenje za Artisan blender K400.

Poklopac za lakše pijenje

Podignite poklopac kako biste isprobali svoju najnoviju mješavinu, bilo da ste pripremili zdravi smoothie, hranjivi sok od špinata i ananasa ili pjenušavu kavu s mlijekom.

Paket za proširenje za K400

Uz osobni vrč i paket za proširenje s asimetričnim oštricama možete miješati sastojke izravno u spremniku. Pričvrstite ga za postolje blendera K400 te nakon toga nataknite poklopac.

Može se prati u perilici posuđa

Kao i drugi pribor za Artisan blender K400, može se ubaciti u perilicu posuđa. Napravite pravu poslasticu i ne brinite se oko čišćenja.

Više od blendera za frape

Vaš blender K400 Artisan može napraviti najkremastije i najpjenušavije frapee. Dolazi i uz unaprijed podešeni program za smoothieje kako bi vam olakšao pripremu domaćih smoothieja.

Ipak, možete i eksperimentirati. Tvrdi sastojci izvrsni su za zdravlje jer su bogati vlaknima, bjelančevinama i hranjivim tvarima.

Pokažite kreativnost s novim receptima za umake, juhe i namaze prepunima orašastim plodovima, sjemenkama, gustim voćem i lisnatim povrćem. Temeljito miješanje daje dosljedne rezultate.Začinite svoje smoothieje

Oživite svoja domaća jela, pića i međuobroke neočekivanim namirnicama.

Ako često spravljate smoothie od čokolade, obogatite ga smrznutim acai bobicama, maslacem od kikirikija ili ljuskicama čilija. Ako volite mješavinu zelenog povrća, zašto ne biste dodali zeleni čaj? Pri pripremi soka od naranče dodajte špinat ili ciklu.

Uz Artisan blender K400 čak i najtvrđe sastojke možete pretvoriti u savršeno glatku mješavinu ukusnog i dobro uravnoteženog okusa.Dodatni pribor
prilagođava se
vašem životu

Prilagodite Artisan blender K400 sebi s pomoću asortimana dodatnog pribora za pripremu, pohranu i prenošenje mješavina različite veličine.

PREGLEDAJTE PRIBOR ›

OSOBNI VRČ ZA BLENDER ZAPREMNINE 500 ML SA SKLOPOM OŠTRICA (PRIBOR ZA BLENDER ARTISAN K400) 5KSB2030PJB

Želite se osjećati nezaustavljivo? Upotrijebite naš osobni vrč od 500 ml za Artisan blender K400 za jedno posluživanje u pokretu. Ovaj paket za proširenje omogućava vam da smućkate prekrasne mješavine izravno u spremniku, a zatim samo nataknete poklopac i nosite ih sa sobom u torbi. Vrč je proizveden od plastike koja ne sadrži BPA. Poput pljoske ili boce za višekratnu upotrebu, praktične je veličine i oblika te ima poklopac za lakše pijenje. Napominjemo da vrč nije prikladan za miješanje vrućih tekućina, no savršen je za smoothieje, sokove, frapee, kavu s mlijekom ili čak za osvježavajući gazpacho. Pročitaj više... Uz Artisan blender K400 dolazi i asortiman dodatnog pribora koji zasebno prodaje KitchenAid. Ispunite svoj život domaćim jelima i pićima – spremajte mješavine i uživajte u njima bilo gdje i u bilo kojem trenutku. Odaberite male vrčeve zapremnine 200 ml, citrusetu od 1 l, vrč od 1,6 l za miješanje većih količina ili praktični potiskivač koji ne sadrži BPA za pripremu gustih namaza i umaka. Zatvori

Pribor za blender

Tražite kulinarsko nadahnuće?

POGLEDAJTE SVE RECEPTE

Do savršenog okusa uz Artisan blender K400

OTKRIJTE GA

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.