MALI VRČ ZAPREMNINE 200 ML SA SKLOPOM OŠTRICA (PRIBOR ZA BLENDER K400) 5KSB2040BBB

5KSB2040BBB - 859711590840

Guarantee_2Y

Dvije posude zapremnine 200 ml s ne sadrže BPA

Kompatibilno samo sa 5KSB4026 & 5KSB1325

Praktično miješanje i pohrana u istom spremniku

Perivo u perilici posuđa

Miješajte male količine i pohranite ih

Pripravljanje i pohranjivanje fantastičnih mješavina jednostavno je uz ove dodatne vrčeve zapremine 200 ml. Uključuje i paket za proširenje za Artisan blender K400.

Praktična pohrana

Ova se dva vrča bez BPA isporučuju s hermetičkim poklopcima pa savršeno pripravljene, ukusne mješavine možete pohraniti za kasniju upotrebu. U vrčeve pohranite umake, hranu za djecu, juhe ili namaze.

Paket za proširenje za K400

Isporučeni paket za proširenje omogućuje vam da miješate izravno u spremniku. Ima asimetrične oštrice i odgovara kućištu Artisan blendera K400. Kad završite s miješanjem, stavite poklopac.

Može se prati u perilici posuđa

Kao i drugi pribor za Artisan blender K400, dijelove nakon upotrebe možete oprati u perilici posuđa. Oslobodite svoju kreativnost, a čišćenje svedite na najmanju moguću mjeru.

Od hrane za djecu do umaka

Što ćete češće upotrebljavati blender, to ćete imati više ideja. Miješajte hranu za djecu, marinade, umake i paštete.

Zašto za sljedeći tjedan ne biste napravili salsu od manga i ananasa ili tajlandski umak od kikirikija?

Artisan blender K400 ima asimetrične oštrice od nehrđajućeg čelika i prilagodljivi motor koji prepoznaje namirnice i zadržava optimalnu brzinu.

Možete biti sigurni da će se gusto povrće, orašasti plodovi, sjemenke i korijen đumbira pomiješati u mješavinu savršenog okusa.Male, ali predivne količine

Zamislite da otvorite hladnjak i ugledate raznobojne, svježe pripremljene mješavine.

Organizirajte svoj zdravi životni stil uz pomoć Artisan blendera K400 i mnoštva raznovrsnih dodataka.

Vrčevi s poklopcima zapremine 200 ml idealni su za pohranjivanje malih količina ili količina za jedno posluživanje.Dodatni pribor
prilagođava se
vašem životu

Prilagodite Artisan blender K400 sebi s pomoću asortimana dodatnog pribora za pripremu, pohranu i prenošenje mješavina različite veličine.

PREGLEDAJTE PRIBOR ›

MALI VRČ ZAPREMNINE 200 ML SA SKLOPOM OŠTRICA (PRIBOR ZA BLENDER K400) 5KSB2040BBB

Ovaj paket od dva mala vrča zapremnine 200 ml dodatak je koji povećava raznolikost vašeg Artisan blendera K400. Vrčevi ne sadrže BPA, a dolaze s hermetički zatvorenim poklopcima i savršeni su za pohranu dragocjenih umaka, domaćih juha, preljeva, namaza ili dječje hrane nakon što završite s radom. Ovaj paket za proširenje omogućava vam da miješate sastojke izravno u spremniku tako da ga postavite na postolje blendera. Asimetrične oštrice od nehrđajućeg čelika marljivo rade i obrađuju tvrde sastojke poput orašastih plodova, vlaknastog povrća i zamrznutog voća te postižu glatku konzistenciju. Pročitaj više... Uz Artisan blender K400 dolazi i asortiman dodatnog pribora koji zasebno prodaje KitchenAid. Živite punim plućima – pripremajte i pohranjujte mješavine različitih veličina i nosite ih sa sobom posvuda. Odaberite osobni vrč zapremnine 500 ml, plastični vrč zapremnine 1,6 l koji ne sadrži BPA za veće količine, citrusetu od 1 l ili potiskivač za guste mješavine poput humusa ili maslaca od orašastih plodova. Zatvori

Pribor za blender

Tražite kulinarsko nadahnuće?

POGLEDAJTE SVE RECEPTE

Do savršenog okusa uz Artisan blender K400

OTKRIJTE GA

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.