MALI VRČ ZAPREMNINE 200 ML (1 KOM) KSB2042BB

KSB2042BB - 859711590870

Guarantee_2Y

Sadrži BPA

Perivo u perilici posuđa

Dodatni stakleni vrč za vaš blender

Ovaj vrč zapremnine 200 ml koji ne sadrži BPA praktičan je za pohranjivanje dragocjenih hranjivih mješavina. Dodatna oprema za Artisan blender K400.

Praktična pohrana

Ovaj praktični vrč zapremnine 200 ml koji ne sadrži BPA ima hermetični poklopac koji vam omogućuje da svoje kreacije sačuvate za kasnije. U hladnjak ubacite vrč s najnovijim namazom ili umakom koji ste napravili.

Od umaka do preljeva

Napravite sve od preljeva do svilenkasto glatke dječje hrane i pohranite kreaciju u ovom hermetički zatvorenom spremniku. Savršeno za male mješavine pripravljene Artisan blenderom K400.

Može se prati u perilici posuđa

Kao i drugi pribor za Artisan blender K400, ovaj mali vrč može se ubaciti u perilicu posuđa. Budite kreativni i ne brinite se oko čišćenja.

Slasni smoothieji, umaci i namazi

Priredite pravu eksploziju okusa spravljajući domaći pire, umake i sokove Artisan blenderom K400.

Možete savladati čak i najtvrđe sastojke poput orašastih plodova, sjemenki i gustog i lisnatog povrća te ostvariti savršen okus. Uživajte u potpuno usklađenim i dobro uravnoteženim okusima i pohranjujte svoje mješavine u našim praktičnim malim vrčevima.

Sve vam je nadohvat ruke – od zimske juhe od tikvica i jabuka do Chipotleova namaza od crnog graha ili pesta od kelja i oraha.Pun hranjivih tvari

Volite pripremiti kremastu pileću juhu i ponijeti si je za ručak? Ili pak imati spremnu zalihu pirea od jabuka i krumpira za svoju dječicu?

Dosjetili smo se svega za što bi vam Artisan blender K400 mogao zatrebati kako biste u svoju jutarnju rutinu ugradili više svježih i zdravih namirnica.

Ovaj mali vrč savršen je za stvaranje zaliha maslaca od indijskog oraščića koji obožavate ili spremanje zaliha umaka hollandaise za subotnji doručak.Dodatni pribor
prilagođava se
vašem životu

Prilagodite Artisan blender K400 sebi s pomoću asortimana dodatnog pribora za pripremu, pohranu i prenošenje mješavina različite veličine.

PREGLEDAJTE PRIBOR ›

MALI VRČ ZAPREMNINE 200 ML (1 KOM) KSB2042BB

Mali vrč zapremnine 200 ml dodatan je pribor koji vam proširuje mogućnosti upotrebe Artisan blendera K400. Ne sadrži BPA, a dolazi s hermetički zatvorenim poklopcem pogodnim za pohranu umaka, namaza, preljeva ili dječje hrane u hladnjaku nakon što završite s radom. Uz Artisan blender K400 možete upotrijebiti i čitav asortiman dodatnog pribora koji zasebno prodaje KitchenAid. Dizajniran je tako da se uklopi u vaš užurbani stil života, pa možete pripremati i spremati mješavine i sokove te ih ponijeti sa sobom kad ste u pokretu. Pročitaj više... Odaberite plastični vrč od 1,6 l koji ne sadrži BPA za veće količine, citrusetu od 1 l ili potiskivač koji ne sadrži BPA kao pripomoć oko posebno gustih mješavina. Zatvori

Pribor za blender

Tražite kulinarsko nadahnuće?

POGLEDAJTE SVE RECEPTE

Do savršenog okusa uz Artisan blender K400

OTKRIJTE GA

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.