CITRUSETA ZAPREMNINE 1 L (PRIBOR ZA BLENDER ARTISAN K400 ) 5KSB1CPA

5KSB1CPA - 859711585860

Guarantee_2Y

Citruseta zapremnine 1 l koja ne sadrži BPA

Kompatibilno samo sa 5KSB4026 & 5KSB1325

Perivo u perilici posuđa

Citruseta za Artisan blender K400

Ovaj dodatak pretvara vaš blender u citrusetu zapremine 1 l. Uživajte u izradi soka od limuna, limete, grejpa ili naranče.

Sve je uključeno

Ako ste ljubitelj soka, ova citruseta bez BPA ima sve što vam je potrebno. Tu su košara za pulpu, svrdlo i posudu za sok s otvorom za izlijevanje soka.

Od limete do grejpa

Probudite okusne pupoljke i osvježite recepte uz citrusetu zapremine 1 l. Pretvara agrume u sok i odvaja pulpu. Jednostavan način za izradu soka kao profesionalac.

Može se prati u perilici posuđa

Kao i drugi pribor za Artisan blender K400, citruseta se može prati u perilici posuđa. Uživajte u svježem okusu i ne brinite o pranju.

Zašto je sok od agruma dobar za vas?

Osim što probuđuje vaše okusne pupoljke i odlično je osvježenje, svježi je sok izrazito hranjiv.

U soku od naranče, limuna, limete i grejpa ima vitamina, minerala i topivih vlakana, a i odličnog su okusa.

Artisan blender KitchenAid K400 s ovom citrusetom u trenu postaje uređaj za cijeđenje limuna ili pripravljanje soka od naranče.

Zašto ga ne biste uklopili u jutarnje rituale ili u njemu uživali tijekom opuštajućeg vikenda?Šarena hrana za život

Šareni je tanjur dobar način za postizanje uravnotežene prehrane. Zeleni kivi, crveni grejp, žuti krumpir, ljubičasti patlidžan... boje ukazuju na raznolikost.

S pomoću ove dodatne citrusete možete pripremati sokove, a Artisan blenderom K400 ukusne mješavine.

Dovoljno je snažan da vaše mješavine budu savršenog okusa i glatkoće. U vrč možete dodati voće, sjemenke, povrće pa čak i led.Dodatni pribor
prilagođava se
vašem životu

Prilagodite Artisan blender K400 sebi s pomoću asortimana dodatnog pribora za pripremu, pohranu i prenošenje mješavina različite veličine.

PREGLEDAJTE PRIBOR ›

CITRUSETA ZAPREMNINE 1 L (PRIBOR ZA BLENDER ARTISAN K400 ) 5KSB1CPA

Citruseta vam pruža hranjive dobrobiti i odličan je alat za zdrav način života. Preobrazite Artisan blender K400 u sokovnik s pomoću ovog dodatka zapremnine 1 l. Uključuje spremnik za sok s ručkom i otvorom za izlijevanje, košaricu za pulpu i citrusetu. Lakše pripravljajte svježe sokove od citrusa – limete, naranče, grejpa i još mnogo toga. Možete ih uliti u čašu i popiti ili začiniti njima svoje kreacije poput pite od limete, marinade od limuna i češnjaka, pa čak i juhe od mrkve i ružičastog grejpa! Uživajte u živopisnom kiselkastom okusu. Pročitaj više... Kada završite s radom, jednostavno ubacite sve dijelove citrusete u perilicu posuđa. Uz blender K400 dolazi i asortiman dodatnog pribora koji zasebno prodaje KitchenAid. Ovisno o životnim navikama, možete pripremati i pohranjivati mješavine različitih veličina i ponijeti ih sa sobom na posao, u teretanu ili na izlet. Odaberite posudu zapremnine 500 ml praktičnu za nošenje smoothieja i sokova u pokretu, male vrčeve zapremnine 200 ml i citrusetu za guste mješavine. Zatvori

Pribor za blender

Tražite kulinarsko nadahnuće?

POGLEDAJTE SVE RECEPTE

Do savršenog okusa uz Artisan blender K400

OTKRIJTE GA

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.