NASTAVAK ZA MLJEVENJE HRANE 5KSMFGA

5KSMFGA - 859711577170

Guarantee_2Y

Ovim nastavkom možete brzo samljeti, usitniti i naribati sve vrste različitih sastojaka

Pločice za fino (4,5 mm) i srednje (6 mm) mljevenje

Perivo u perilici posuđa

Sameljite i pripremite sastojke na svoj način

Koje vam je omiljeno jelo? Napravite ga uz naš dodatak za mljevenje hrane za samostojeći mikser. Od burgera poput onih iz pivnice do falafela.

Smiješajte svoje ideje

Brzo nasjeckajte, naribajte i sameljite bilo koju kombinaciju. Ubacite začinsko bilje, začine ili povrće i uživajte!

Kontrolirajte sastojke

Vi ste kuhar. Znate što se sve nalazi u mesnim okruglicama ili salsi koju ste pripremili kod kuće.

Sigurnost je najvažnija

Pomaknite sastojke prema nožu i pločici za mljevenje pomoću priloženog potiskivača. Jednostavno je.

Dobit ćete kvalitetnu mljevenu smjesu

Uz ovaj dodatak za samostojeći mikser postići ćete teksturu kakvu želite. Za izvrsne rezultate možete birati između grublje (6 mm) ili finije (4,5 mm) pločice od nehrđajućeg čelika.Povrće, sir, kruh

Zabavljajte se eksperimentirajući. Osim za meso, dodatak za mljevenje hrane idealan je za mrvljenje tvrdih sireva, povrća, orašastih plodova i sličnog. Pronađite recept i dajte mu osobnu notu!Svježe meso i riba

Uskoro ćete postati stručnjak. Najčešće se upotrebljava kao KitchenAid dodatak za mljevenje mesa i idealan je alat za pripremu. Za najbolje rezultate meso treba biti jako hladno, čak djelomično zamrznuto.Što se nalazi u kutiji?Što se nalazi u kutiji?

Poboljšani dizajn nastavka za mljevenje hrane

Za kvalitetno mljevenje svega, od sirovog mesa do povrća.

Pločica za fino (4,5 mm) mljevenje

Pločicu za fino mljevenje upotrijebite za mljevenje toplinski obrađenog mesa za namaze, tvrde sireve (npr. parmezan), krušne mrvice.

Pločica za grubo (6 mm) mljevenje

Pločicu za grubo mljevenje upotrijebite za mljevenje sirovog mesa za burgere i čili, povrće za umake od rajčica i druge umake.

Nož od nehrđajućeg čelika

Za preradu mekih i tvrdih sastojaka.

Potiskivač

Potiskivač upotrijebite kako biste jednostavno gurnuli bilo koju vrstu hrane u cijev za hranu prema nožu i pločicama. Može se prati u perilici posuđa.

Pret.
Sljedeće

NASTAVAK ZA MLJEVENJE HRANE 5KSMFGA

Popularni KitchenAid nastavak za mljevenje kompatibilan sa svim našim samostojećim mikserima sad je jači i jednostavniji za upotrebu no ikad prije. Ovim nastavkom možete brzo samljeti, usitniti i naribati sve vrste različitih sastojaka. Pripremite hranjive i ukusne obroke, primjerice mesnu štrucu, falafel, salsa umake i burgere kod kuće uz KitchenAid nastavak za mljevenje. Možete upotrijebiti pločicu za grubo (6 mm) ili fino (4,5 mm) mljevenje od nehrđajućeg čelika kako biste samljeli sve sastojke. Pročitaj više... Osim što ga možete upotrijebiti za mljevenje mesa, nastavak je idealan za drobljenje i ribanje suhog kruha, povrća, voća, orašastih plodova i sira. Uz KitchenAid nastavak za mljevenje dobivate podložak i praktični potiskivač hrane kojim ćete sastojke na siguran način potisnuti do ploča za mljevenje. Nastavak se može prati u perilici za posuđe, pa ga je jednostavno održavati. Zašto ne biste bili kreativni i ovaj nastavak za mljevenje upotrijebili zajedno s cjedilom za voće i povrće ili nastavkom za punjenje kobasica te napravili kobasice, umake i pekmeze?. Zatvori

Nastavci

Još dodataka za vaš samostojeći mikser?

OTKRIJTE NAŠE DODATKE

Tražite kulinarsko nadahnuće?

POGLEDAJTE SVE RECEPTE

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.