5KHBV53EOB - 859711625980

2 dostupne boja, Onyx black

Pronađite prodajna mjesta

Kupite proizvod na internetu od jednog od sljedećih trgovaca u maloprodaji, ili kliknite ovdje kako biste pronašli najbližu trgovinu.

Pronađite prodajna mjesta

Oštrica od nehrđajućeg čelika u četiri točke.

Podržava vašu kreativnost

Upravljanje jednom rukom

 Promjenjiva brzina omogućuje kontrolu

Ručni blender: što se nalazi u kutiji?

Ovaj lagan i svestran ručni blender isporučuje se sa standardnom opremom koja će vam pojednostavniti kuhanje.¿Qué contiene la caja?

Odvojivi nastavak za miješanje

Nastavak za miješanje duljine 20,3 cm s oštricom od nehrđajućeg čelika u četiri točke za jednostavno miješanje, povezivanje, pasiranje, drobljenje, stvaranje pjene, mućenje i sjeckanje sastojaka. Može se prati u perilici posuđa (samo na gornjoj polici).

Uklonjivi štitnik posude

S pomoću štitnika posude izbjegnite oštećenje posuđa tijekom upotrebe ručnog blendera. Može se prati u perilici posuđa (samo na gornjoj polici).

Vrč zapremnine 700 ml koji ne sadrži BPA

Vrč s mjernim oznakama i poklopcem smanjuje potrebu za mjernim šalicama i posudama. Jednostavno pripremajte, poslužujte i čuvajte hranu u jednom spremniku. Može se prati u perilici posuđa (samo na gornjoj polici).

Pret.
Sljedeće

Prednosti ovog laganog ručnog blendera

  • Kompaktni žični ručni blender
  • Lagana konstrukcija
  • Vrč blendera zapremnine 700 ml s poklopcem
  • Učinkovita oštrica od nehrđajućeg čelika
  • Štitnik za zaštitu posude
  • Upravljanje različitim brzinama
  • Dvogodišnje jamstvo za bezbrižan rad


Neophodni ručni blender koji će podržavati vašu kreativnost

U trenu pripremite preljeve, umake, smoothije i više s pomoću fleksibilnog i jednostavnog pribora.Omogućuje jednostavan rad

Ručni blender vrlo će brzo postati omiljeno pomagalo zahvaljujući laganoj konstrukciji. Jednostavan je za rukovanje i dovoljno snažan da lako izvrši svaki zadatak.

Preuzmite kontrolu nad teksturom

Različite brzine omogućuju vam veću fleksibilnost i kontrolu nad receptima. Od miješanja do mućenja – prilagođavajte pritiskom na gumb.

Usavršite recepte

Dizajn s oštricom od nehrđajućeg čelika u četiri točke jamči učinkovito pretvaranje sastojaka u savršeni pire, lagani snijeg ili juhe s krupno rezanim meso. Ovisi o vama.

Ideja za novi recept? Uhvatite ručni blender

Neovisno pripremate li umak od metvice i graška, pire od cvjetače ili dječju hranu, sve vam je na dohvat ruke.Zaštitite tave i lonce

Ako pripremate juhu u loncu ili vrč frapea, nastavak za miješanje duljine 20,3 cm omogućuje jednostavno zahvaćanje. Dodajte štitnik posude kako biste izbjegli oštećivanje opreme, a prati ga možete u perilici posuđa.Praktični vrč za blendanje

Volite kada je sve uredno? Manje ćete posuđa morati oprati jer u jednom vrču za blendanje s poklopcem možete mjeriti, blendati, posluživati, pa čak i pohranjivati. Kada završite, stavite ga na gornju policu u perilici posuđa.CLASSIC ŠTAPNI MIKSER 5KHBV53

Ručni blender – Classic osnovni je kuhinjski pribor. Miješajte, blendajte, drobite, stvarajte pjenu ili pire pritiskom na gumb. Pripremajte razne ukusne recepte i napitke – od mliječnih frapea, juha i smoothieja do humusa, umaka i dječje hrane. Ovaj snažan i lagan pribor obuhvaća prekidač za jednostavno rukovanje jednom rukom. Isporučuje se s vrčem za miješanje od 700 ml koji ne sadrži BPA i poklopcem, a omogućuje mjerenje, pripremu, posluživanje i spremanje – sve u jednom spremniku. Pročitaj više... Odvojivi nastavak za miješanje dovoljno je dug za duboke lonce i tave, a isporučuje se sa štitnikom posude koji možete pričvrstiti kako biste spriječili ogrebotine na posuđu. Odaberite ručni blender u klasičnoj boji i budite bezbrižni zahvaljujući dvogodišnjem jamstvu. Zatvori

Specifikacije


Opće specifikacije

Naziv modela 5KHBV53

Tehničke specifikacije

Nazivna vrijednost priključka (W) 180
Frekvencija (Hz) 50/60
Napon (V) 220-240
Brzina okretaja oštrice min – maks.(o/min) 9000-18000
Materijal tijela Plastika
Materijal kraka i oštrice Da
Optički indikator punjenja Da
Duljina električnog kabela napajanja (cm) 153
Visina proizvoda (mm) 414
Širina proizvoda (mm) 905
Dubina proizvoda (mm) 635
Visina pakiranog proizvoda (mm) 327
Širina pakiranog proizvoda (mm) 125
Dubina pakiranog proizvoda (mm) 125
Bruto težina (kg) 1.53
Neto težina (kg) 0.935

Štapni mikser

Dokumenti i registracija

Jamstvo

Jamstvo

Svi mali kućanski aparati tvrtke KitchenAid imaju jamstvo koje kupce štiti od bilo kakvog nedostatka u proizvodnji. KitchenAid može zadržati specifične uvjete za neke proizvode.

Opće uvjete zakonskog i ugovornog jamstva možete naći u pdf dokumentu koji možete preuzeti na ovoj poveznici.

PREUZIMANJE JAMSTVA

Korisnički priručnik

Korisnički priručnik će vam reći sve što trebate znati o novom aparatu. Obećavamo vam da ćete početi kuhati za tren oka!

Preuzimanje

Registrirajte svoj proizvod

Registrirajte svoj proizvod kako biste unaprijedili svoje iskustvo s kućanskim aparatima tvrtke KitchenAid: dobivate ekskluzivne ponude i promocije, savjete i trikove od sa samog izvora i još mnogo toga.

Registrirajte se sada

Oznaka kvalitete

Kada stvarate sa strašću, onda želite najbolje alate koji će vam pomoći. Zato stvaramo proizvode samo od najkvalitetnijih materijala, uključujući pametne dodatke i najnovije inovacije.
 
Odabir proizvoda koje mogu dijeliti generacije. To je odlika stvaratelja.Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.