5KSM175PSEBY - 859701501200

Guarantee_5Y

Pripremite bilo što

Kućanski aparat s najširom primjenom u vašoj kuhinji

TIJESTO KAO PUT KA SREĆI

Kuka za tijesto je savršena za miješenje svih vrsta tijesta. Upotrijebite je za izradu tjestenine, pizze i kruha.

PROZRAČNO, LAKO I FINO

Izmutite pjenjačom kako bi dobili prozračne bjelanjce, ukusan šlag, kremu ili umak.

UMUTI ME NJEŽNO

Ravna mutilica vladar je gušćih smjesa i omogućava vam da svaka od vaših kreacija dobije primjerenu gustoću, od pire krumpira do glazura.

VIŠE ZDJELA = VIŠE ZABAVE

Zdjela zapremnine 3 l je dodatna zdjela kako ne biste morali stalno prati jedinu zdjelu koju imate. Trebaju vam dvije smjese za vaš recept? Mi ćemo vam pomoći.

FLEKSIBILNO OKO ZDJELE

Mutilica fleksibilnog ruba savršena je za struganje i zadnjeg djelića sastojaka sa stijenki vaše zdjele. Ništa se neće bacati, a vaša će se zdjela uvijek lako očistiti.

ZAŠTITITE SE OD NEREDA

Zaštita od prskanja prilikom ulijevanja savršena je za pokrivanje zdjele tijekom dodavanja sastojaka. Umiješajte brašno i izbjegnite nered.

Zabava se krije u funkcionalnosti

Uz naš gladak, zaobljen dizajn s nagibnom glavom dostupnom u mnogo različitih boja, pronaći ćete savršen mikser za sebe.Elegantan, jednostavno se koristi i brzo čisti. Potrošite više vremena na pečenje i kuhanje nego na proučavanje korisničkog priručnika.

Elegantan, jednostavno se koristi i brzo čisti. Potrošite više vremena na pečenje i kuhanje nego na proučavanje korisničkog priručnika.

Napravite zaokret

Nikada nije bilo lakše dodavati sastojke u vašu smjesu zahvaljujući originalnom planetarnom miješanju našeg samostojećeg miksera. Malo truda i visokokvalitetni rezultati idu ruku pod ruku.Mutilica rotira u jednom smjeru dok se njegova pjenjača okreće u drugom, neprekidno potiskujući sastojke prema središtu zdjele.

Mutilica rotira u jednom smjeru dok se njegova pjenjača okreće u drugom, neprekidno potiskujući sastojke prema središtu zdjele.

Izrađen da traje

Naši su samostojeći mikseri izrađeni od najčvršćih materijala i mogu podnijeti svaki recept koji ubacite na (ili u) njih. Kakvim ćete receptom staviti na kušnju svoj samostojeći mikser?Naši samostojeći mikseri mogu podnijeti bilo što, od ljepljivih smjesa do kompaktnih tijesta. I zato, nemojte se stidjeti. Stavite na kušnju svoj samostojeći mikser.

Naši samostojeći mikseri mogu podnijeti bilo što, od ljepljivih smjesa do kompaktnih tijesta. I zato, nemojte se stidjeti. Stavite na kušnju svoj samostojeći mikser.

Prilagođava se vašim potrebama

Birajte iz cijele lepeze priključaka. Jednostavno ih priključite i bit ćete spremni! Pripremite svako jelo koje ste ikad željeli pripremiti.Dijelovi pribora savršeni su za mijenjanje i prilagođavanje vašeg samostojećeg miksera vašim potrebama i kulinarskim avanturama.

Dijelovi pribora savršeni su za mijenjanje i prilagođavanje vašeg samostojećeg miksera vašim potrebama i kulinarskim avanturama.

Što je u kutiji?

Zdjela od nerhđajućeg čelika zapremnine 4,8 l

Polirana ergonomska ručka od nehrđajućeg čelika. Perivo u perilici posuđa. Čvrst, stabilan i izdržljiv

Zdjela od nerhđajućeg čelika zapremnine 3,0 l

Zdjela od 3 l nema ručku. Zdjela je izrađena od poliranog nehrđajućeg čelika.

Žičana pjenjača

Žičana pjenjača sa 6 žica je eliptičnog oblika radi maksimalnog područja pokrivanja zdjele čime se omogućava tučenje namirnica velikog kapaciteta koje je jednako brzo i lako kao da se radi o manjim količinama.

Kuka za tijesto

Koristi se za miješanje i gnječenje tijesta poput tijesta za kruh, pizzu i tjesteninu. Izrađena je od aluminija i obložena neprijanjajućim premazom protiv lijepljenja. Perivo u perilici posuđa.

Ravna mutilica

Koristi se za smjese od normalnih do gustih, poput onih za torte, glazure, kolačiće i pire od krumpira. Izrađena je od aluminija i obložena neprijanjajućim premazom protiv lijepljenja. Perivo u perilici posuđa.

Mutilica fleksibilnog ruba

Koristi se za smjese od normalnih do gustih, poput onih za torte, glazure, kolačiće i pire od krumpira. Dizajn s fleksibilnim rubom jamči brže miješanje, bez zaustavljanja motora i korištenja lopatice.

Zaštita od prskanja prilikom ulijevanja

Opcionalni pribor miksera s nagibnom glavom. U jednom komadu, pribor s dvostrukom namjenom koja spriječava prskanje. Žlijeb za ulijevanje omogućava vam da dodajete sastojke bez zastoja tijekom miješanja.

Pret.
Sljedeće

I možete učiniti još i više

Oslobodite svoju unutarnju kreativnost i otkrijte istinskog šefa kuhinje u sebiSAMOSTOJEĆI MIKSER ARTISAN ZAPREMNINE 4,8 L 5KSM175PS

Neprekidan postupak pročišćavanja, poboljšavanja i inovacije od tog nas je doba doveo do današnjeg samostojećeg miksera Artisan napravljenog da bude učinkovit i stvorenog da traje. Njegov jedinstveni profesionalni dizajn je produžetak vaših ruku, mašte i vještine i omogućuje vam da se izrazite pomoću kuhanja i stvara nešto istinski posebno - svaki put. Široki asortiman opcionalnog pribora vaš samostojeći mikser Artisan pretvara u istinskog pomoćnika u kuhinji. Samo ga priključite na mikser putem jednog jedinog priključnog mehanizma i bit ćete spremni za pripremu jela smanjujući pritom svoje radne obveze. Pročitaj više...  Pomoću tog pribora možete mljeti meso, izrađivati, valjati i rezati tjesteninu, miješati male i velike količine namirnica i sve uz savršenstvo bez napora koje je plod 90 godina stručnog rada na proizvodnji miksera. Zatvori

Specifikacije


Opće specifikacije

Naziv modela 5KSM175PS

Tehničke specifikacije

snaga u vatima 300
tip motora AC (izmjenična struja) AC (Izmjenična struja)
snaga motora u Ks 0.19
električni napon (V) 220-240
električna snaga u watima 300
frekvencija (Hz) 50/60
maksimalna brzina vrtnje 220
minimalna brzina vtrnje 58
maksimalna težina 1
podešivač brzine 58
materijal izrade Cink
duljina kabela 106
pokazatelj kontrole brzine - da Da
visina proizvoda (mm) 360
širina proizvoda (mm) 240
dubina proizvoda (mm) 370
visina zapakiranog proizvoda (mm) 413
širina zapakiranog proizvoda (mm) 406
dubina zapakiranog proizvoda (mm) 273
neto težina (kg) 10.98
materijal posude za miksanje Stainless steel
ukupna težina (kg) 12.22
tijesto za pitu: kg brašna 0.5
bjelanjaka 12
Maksimalan sadržaj šlaga 1
Kolač 2.7
Tijesto za kruh 2
Pire od krumpira 1.5
Kolačići (promjera 5.1 cm) 108
Tip utikača Euro

Pribor

Uključen pribor kuka za tijesto, ravna mutilica, pjenjača, zdjela 3l, zdjela 4,8 l, mutilica s fleksibilnim rubom, zaštita protiv prskanja

Samostojeći mikser

Dokumenti i registracija

Jamstvo

Jamstvo

Svi mali kućanski aparati tvrtke KitchenAid imaju jamstvo koje kupce štiti od bilo kakvog nedostatka u proizvodnji. KitchenAid može zadržati specifične uvjete za neke proizvode.

Opće uvjete zakonskog i ugovornog jamstva možete naći u pdf dokumentu koji možete preuzeti na ovoj poveznici.

PREUZIMANJE JAMSTVA

Korisnički priručnik

Korisnički priručnik će vam reći sve što trebate znati o novom aparatu. Obećavamo vam da ćete početi kuhati za tren oka!

Preuzimanje

Registrirajte svoj proizvod

Registrirajte svoj proizvod kako biste unaprijedili svoje iskustvo s kućanskim aparatima tvrtke KitchenAid: dobivate ekskluzivne ponude i promocije, savjete i trikove od sa samog izvora i još mnogo toga.

Registrirajte se sada

Tražite malo inspiracije za sladokusce?

POGLEDAJTE SVE RECEPTE

Gorite od želje za samostojećim mikserima?

UPOZNAJTE NAŠ SAMOSTOJEĆI MIKSER

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.