5KSM3311XEAC - 859701401000

6 dostupne boja, Almond cream

Guarantee_5Y

Pripremite bilo što

Kućanski aparat s najširom primjenom u vašoj kuhinji

TIJESTO KAO PUT
KA SREĆI

Kuka za tijesto je savršena za miješenje svih vrsta tijesta. Upotrijebite je za izradu tjestenine, pizze i kruha.

UMUTI ME NJEŽNO

Kada zatrebate dodati zrak u svoje smjese, u ruke uzmite žičanu pjenjaču.

TI ME RAVNAŠ NAJBOLJE

Ravna mutilica vladar je gušćih smjesa i omogućava vam da svaka od vaših kreacija dobije primjerenu gustoću, od pire krumpira do glazura.

Uklapa se u vaš život

Samostojeći mikser zapremnine 3,3 l je elegantan odgovor za ljude koji vole naš samostojeći mikser ali imaju malu ili zajedničku kuhinju. Ako radite na skučenom prostoru ili vam treba lako pospremanje, ovo je model za vas.Zabava se krije u funkcionalnosti

Uz naš gladak, zaobljen dizajn s nagibnom glavom dostupnom u 9 različitih boja, pronaći ćete savršen mikser za sebe.Elegantan, jednostavno se koristi i brzo čisti. Potrošite više vremena na pečenje i kuhanje nego na proučavanje korisničkog priručnika.

Elegantan, jednostavno se koristi i brzo čisti. Potrošite više vremena na pečenje i kuhanje nego na proučavanje korisničkog priručnika.

Napravite zaokret

Nikada nije bilo lakše dodavati sastojke u vašu smjesu zahvaljujući originalnom planetarnom miješanju našeg samostojećeg miksera. Malo truda i visokokvalitetni rezultati idu ruku pod ruku.Mutilica rotira u jednom smjeru dok se njegova pjenjača okreće u drugom, neprekidno potiskujući sastojke prema središtu zdjele.

Mutilica rotira u jednom smjeru dok se njegova pjenjača okreće u drugom, neprekidno potiskujući sastojke prema središtu zdjele.

Izrađen da traje

Naši su samostojeći mikseri izrađeni od najčvršćih materijala i mogu podnijeti svaki recept koji ubacite na (ili u) njih. Kakvim ćete receptom staviti na kušnju svoj samostojeći mikser?Naši samostojeći mikseri mogu podnijeti bilo što, od ljepljivih smjesa do kompaktnih tijesta. I zato, nemojte se stidjeti. Stavite na kušnju svoj samostojeći mikser.

Naši samostojeći mikseri mogu podnijeti bilo što, od ljepljivih smjesa do kompaktnih tijesta. I zato, nemojte se stidjeti. Stavite na kušnju svoj samostojeći mikser.

Što je u kutiji?

Zdjela od nerhđajućeg čelika zapremnine 3,3 l

Posuda od nehrđajućeg četkanog čelika bez ručke. Perivo u perilici na gornjoj polici.

Žičana pjenjača

Žičana pjenjača s 6 žica je eliptičnog oblika radi maksimalnog područja pokrivanja zdjele čime se omogućava tučenje namirnica velikog kapaciteta koje je jednako brzo i lako kao da se radi o manjim količinama.

Kuka za tijesto

Koristi se za miješanje i gnječenje tijesta poput tijesta za kruh, pizzu i tjesteninu. Izrađena je od aluminija i obložena neprijanjajućim premazom protiv lijepljenja. Perivo u perilici posuđa.

Ravna mutilica

Koristi se za smjese od normalnih do gustih, poput onih za torte, glazure, kolačiće i pire od krumpira. Izrađena je od aluminija i obložena neprijanjajućim premazom protiv lijepljenja. Perivo u perilici posuđa.

Pret.
Sljedeće

Koje je veličine ovaj samostojeći mikser?

Usporedite samostojeći mikser zapremnine 3,3 l s ostatkom obiteljiSAMOSTOJEĆI MIKSER ARTISAN ZAPREMNINE 3,3 L 5KSM3311X

Izrađen od željeza i sa svim priborom, ovaj „mini ali moćan“ mikser isporučuje se uz čitavu lepezu divnih novih boja! Samostojeći mikser KitchenAid postao je legendaran zbog njegovog „planetarnog miješanja’’: posebnoj konstrukciji u kojoj se mutilica rotira u jednom smjeru tijekom miješanja a okreće se u drugom. Time se sastojci potiskuju u središte zdjele i ostvaruju se rezultati koji su naš zaštitni znak: divna tekuća tijesta, gusta tijesta i smjese. Ovaj novi mini mikser jednako je svestran kao i njegov veliki brat, samostojeći mikser zapremnine 4,8 l, miješa namirnice u istim receptima u neznatno manjim količinama (3, 3 l), ali je idealne veličine za urbani stil života. Pročitaj više... Konstrukcija od lijevanog željeza je ono što ga čini toliko čvrstim i pouzdanim; moćan motor pogoni priključke i pribor za besprijekornu učinkovitost. Od cup-cake kolačića do brownija, bagela i hamburgera… ovi mini, moćni strojevi rade sve to! Kuhanje je višefazni proces, upravo zato je samostojeći mikser Artisan dizajniran da bude najuniverzalniji kuhinjski alat. Veliko mnoštvo priključaka i opcionalnog pribora koji se svi priključuju na jedan jedini višenamjenski mehanizam. To vam omogućuje da usitnjavate meso, režete povrće na kriške, valjate ili režete tjesteninu, sjeckate i prerađujete hranu, pretvarajući svoj mini samostojeći mikser u pravog radnog konja! Njegov priključni mehanizam odgovara svim sadašnjim klasičnim priključcima samostojećeg miksera. Zatvori

Specifikacije


Opće specifikacije

Naziv modela 5KSM3311X

Tehničke specifikacije

snaga u vatima 250
tip motora AC (izmjenična struja) DC (Istosmjerna struja)
snaga motora u Ks 0.22
električni napon (V) 220-240
električna snaga u watima 250
frekvencija (Hz) 50/60
maksimalna brzina vrtnje 200
minimalna brzina vtrnje 40
maksimalna težina 0.7
podešivač brzine 40
materijal izrade Cink
duljina kabela 120
pokazatelj kontrole brzine - da Da
visina proizvoda (mm) 312
širina proizvoda (mm) 198
dubina proizvoda (mm) 312
visina zapakiranog proizvoda (mm) 384
širina zapakiranog proizvoda (mm) 406
dubina zapakiranog proizvoda (mm) 262
neto težina (kg) 6.5
materijal posude za miksanje Stainless steel
ukupna težina (kg) 8.3
bjelanjaka 8
Kolač 1.8
Pire od krumpira 2
Kolačići (promjera 5.1 cm) 60
Tip utikača Euro

Samostojeći mikser

Dokumenti i registracija

Jamstvo

Jamstvo

Svi mali kućanski aparati tvrtke KitchenAid imaju jamstvo koje kupce štiti od bilo kakvog nedostatka u proizvodnji. KitchenAid može zadržati specifične uvjete za neke proizvode.

Opće uvjete zakonskog i ugovornog jamstva možete naći u pdf dokumentu koji možete preuzeti na ovoj poveznici.

PREUZIMANJE JAMSTVA

Korisnički priručnik

Korisnički priručnik će vam reći sve što trebate znati o novom aparatu. Obećavamo vam da ćete početi kuhati za tren oka!

Preuzimanje

Registrirajte svoj proizvod

Registrirajte svoj proizvod kako biste unaprijedili svoje iskustvo s kućanskim aparatima tvrtke KitchenAid: dobivate ekskluzivne ponude i promocije, savjete i trikove od sa samog izvora i još mnogo toga.

Registrirajte se sada

I možete učiniti još i više

Oslobodite svoju unutarnju kreativnost i otkrijte istinskog šefa kuhinje u sebi

PREGLEDAJTE PRIBOR

Gorite
od želje
za samostojećim mikserima?

UPOZNAJTE NAŠE SAMOSTOJEĆE MIKSERE

U potrazi ste za inspiracijom za sladokusce?

POGLEDAJTE SVE RECEPTE

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.