5KHM5110EWH - 859780501030

2 dostupne boja, White

Guarantee_2Y

Lako prilagođavanje mehaničke kontrole s 5 brzina

Učinkovit i snažan motor na istosmjernu struju

Turbo mutilice i pjenjača od nehrđajućeg čelika

Moćno miješanje u vašoj ruci

Praktičan mali mikser koji će vam olakšati stvaranje

Prikladan za različite upotrebe zahvaljujući 5 brzina

Miješajte svakojake sastojke, od polaganog umiješavanja većih sastojaka kao što su orašasti plodovi ili lomljena čokolada pri prvoj brzini do miješanja maslaca i šećera pri petoj brzini.

Prilagodite na najbolji položaj

Kabel pričvrstite na lijevoj ili desnoj strani kako biste sastojcima mogli pristupiti iz kojeg god kuta želite. Okrugli kabel lako možete obrisati.

Gumb za izbacivanje jednim pritiskom

Pribor želite brzo izvaditi iz ručnog miksera jednim pritiskom gumba? Riješeno!

Dizajn koji omogućava jednostavnu upotrebu

Ručni mikseri idealni su za male svakodnevne zadatke. Stvari smo dodatno pojednostavili. Mikser je lagan, opremljen ergonomski oblikovanom drškom, a motor je moćan, no tih.Lagan kao perce

Ako se ponosite svojim vrhuncima, možete izraditi snijeg i tučeno vrhnje u bilo kojoj konzistenciji – mekoj, srednjoj ili čvrstoj. Pjenjača sa 16 žica unijet će zrak u sastojke i dati sjajne rezultate.Manje nakupljanja tijekom miješanja

Naše turbo mutilice dizajnirane su tako da nemaju središnju točku pričvršćivanja, pa će se tijesto manje nakupljati tijekom miješanja sastojaka. Što znači da ćete imati manje posla.Što se nalazi u kutiji?

2 turbo mutilice od nehrđajućeg čelika

Naše turbo mutilice izrađene su od nehrđajućeg čelika i dizajnirane su tako da nemaju središnju točku pričvršćivanja, pa će se tijesto manje nakupljati tijekom miješanja sastojaka. Idealne su za pripremanje tijesta za kolačiće i torte. Mogu se prati u perilici posuđa.

Pjenjača sa 16 žica

Pjenjača od nehrđajućeg čelika sa 16 žica daje odličnu prozračnost. Idealna je za miješanje vrhnja i pjenica, tučenje bjelanjaka i snijega. Mogu se prati u perilici posuđa.

Pret.
Sljedeće

RUČNI MIKSER S 5 BRZINA - KITCHENAID CLASSIC 5KHM5110

Naš ručni mikser s pet brzina kompaktan je, ali moćan mikser kojim je jednostavno rukovati u stvaranju svakodnevnih kreacija. Nježno umiješajte ili istucite rjeđe ili gušće sastojke. Vidjet ćete da je ugodan za rukovanje i jednostavan za staviti u savršen položaj zbog kabela sa zaštitom od uvijanja. Ručni mikser zadovoljava sve kriterije s brzinama koje se jednostavno namještaju i učinkovitim motorom za odličnu kontrolu. Dizajnirali smo mutilice od nehrđajućeg čelika koje nemaju središnji položaj kako na njima ne bi dolazilo do prevelike nakupine tijesta. Pročitaj više... Kada završite, jednostavno pritisnite gumb kako biste uklonili priključke, stavite ih u perilicu posuđa te obrišite tijelo i kabel za sljedeću upotrebu. Još jedan jedinstveni dizajn brenda KitchenAid koji je produžetak vaših ruku, vaše mašte i vještine zahvaljujući kojemu možete slobodno biti kreativni i uživati u svojim kulinarskim avanturama. Zatvori

Specifikacije


Opće specifikacije

Naziv modela 5KHM5110

Tehničke specifikacije

Nazivna vrijednost priključka (W) 85
Struja (A) 0,4
Frekvencija (Hz) 50/60
Napon (V) 220-240
Brzina okretaja oštrice min – maks.(o/min) 100-2300
Maks. brzina vrtnje (o/min) 1000
Materijal tijela Plastika
Materijal kraka i oštrice Da
Duljina električnog kabela napajanja (cm) 160
Visina proizvoda (mm) 295
Širina proizvoda (mm) 95
Dubina proizvoda (mm) 210
Visina pakiranog proizvoda (mm) 200
Širina pakiranog proizvoda (mm) 140
Dubina pakiranog proizvoda (mm) 235
Bruto težina (kg) 1.58
Neto težina (kg) 1.17

Ručni mikser

Dokumenti i registracija

Jamstvo

Jamstvo

Svi mali kućanski aparati tvrtke KitchenAid imaju jamstvo koje kupce štiti od bilo kakvog nedostatka u proizvodnji. KitchenAid može zadržati specifične uvjete za neke proizvode.

Opće uvjete zakonskog i ugovornog jamstva možete naći u pdf dokumentu koji možete preuzeti na ovoj poveznici.

PREUZIMANJE JAMSTVA

Registrirajte svoj proizvod

Registrirajte svoj proizvod kako biste unaprijedili svoje iskustvo s kućanskim aparatima tvrtke KitchenAid: dobivate ekskluzivne ponude i promocije, savjete i trikove od sa samog izvora i još mnogo toga.

Registrirajte se sada

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.