5KFCB519EBM - 859711600550

4 dostupne boja, Matte black

Guarantee_2Y

Nasjeckajte do 40 glavica luka*

Sloboda kretanja

Miješajte, sjeckajte, pripremajte pire i tucite

Bežična sjeckalica hrane: Što se nalazi u kutiji?

Sve što vam je potrebno stane u bežičnu sjeckalicu hrane. Ovaj svestrani alat
jednostavan je za upotrebu.Što se nalazi u kutiji?

Postolje

Postolje uređaja sadrži indikator statusa baterije i regulator brzine. Obrišite vlažnom krpom.

Radna posuda s otvorom za izlijevanje

Posuda pričvršćena za postolje sa sigurnosnim blokiranjem. Posuda sadrži otvor za izlijevanje i ručku. Može se prati u perilici posuđa.

Poklopac

Poklopac s otvorom za ulijevanje za dodavanje tekućih sastojaka za vrijeme rada. I gumb za pulsiranje/uključivanje nalazi se na poklopcu.

Višenamjenski nož

Višenamjenski nož od nehrđajućeg čelika oštar je i svestran. Upotrebljava se za sjeckanje, izradu pirea, mljevenje i miješanje. Može se prati u perilici posuđa.

Pogonski adapter

Savršeno pristaje u posudu. Pogoni nož ili pjenjaču. Može se prati u perilici posuđa.

Pjenjača

Uključena pjenjača može se upotrijebiti umjesto noža. Upotrebljava se za uvođenje zraka u namirnice poput jaja ili tučenog vrhnja. Može se prati u perilici posuđa.

Punjač

Odgovarajući punjač radi sa svim proizvodima iz kolekcije.

Pret.
Sljedeće

Sažeti prikaz pogodnosti

 • Sjeckajte, miješajte, izradite pire i mutite bilo gdje
 • Iskopčajte uređaj i oslobodite svoju kreativnost
 • Uređaj bez kabela jamči radnu površinu bez nereda
 • Optimalan rad i učinkovitost
 • Jednostavno čišćenje i mogućnost pranja u perilici posuđa
 • Uključeno dvogodišnje ograničeno jamstvo


Bežična sjeckalica hrane pruža vam slobodu

Oslobodite svoju kreativnost i oživite svoje slatke i slane recepte bez
ograničavanja.Kompaktan i uredan dizajn

S kompaktnim dizajnom bez kabela i prikladnom pohranom pribora u zdjeli sve savršeno pristaje. Može se prati u perilici posuđa – jer znamo da čišćenje nije zabavno.

Sva snaga koju očekujete

Punjiva litij-ionska baterija omogućuje optimalan rad i učinkovitost, a potpuno se napuni za 2 sata. Lampica baterije jasan je indikator.

Brzo punjenje štedi vrijeme

Žuri vam se? Bez brige. Ne morate svaki put čekati da se vaša bežična sjeckalica hrane napuni do kraja. Nakon 10 minuta punjenja možete nasjeckati do 11 glavica luka (90 – 110 grama).

Dvije brzine za željene rezultate

Dvije brzine omogućuju vam brzu ili sporu obradu hrane i postizanje željenih rezultata. Od sirovog mesa i jaja preko začina i krušnih mrvica do orašastih plodova, ovaj višenamjenski uređaj obrađuje sve.

Istucite pjenaste mješavine

Uz priloženu pjenjaču možete tući, emulgirati i mutiti. Jednostavno je spustite u radnu posudu da biste istukli jaja ili tučeno vrhnje. Mousse od čokolade ili kremasta torta? Nema problema.

Potpuna kolekcija bežičnih uređaja

Nova kolekcija bežičnih uređaja tvrtke KitchenAid obuhvaća sjeckalicu hrane, ručni blender i ručni mikser. Svaki uređaj prodaje se zasebno, a možete odabrati odgovarajuću boju.

Budite slobodni uz bežičnu sjeckalicu hrane.

Život je jednostavniji uz praktičnu bežičnu sjeckalicu hrane. Od kremastih deserta do začinjenih umaka... neka vas ambicije ponesu. Ništa vas ne može zaustaviti.

 • Sjeckajte, miješajte, izradite pire i mutite
 • Funkcija pulsiranja na poklopcu
 • Kontrola s dvije brzine
 • Indikator baterije
 • Otvor za ulijevanje na poklopcu


Od slatkih do slanih kreacija

Ništa nije slično okusu i aromama svježeg domaćeg pesta, humusa, majoneze i ostalih umaka. Praktičan otvor za ulijevanje na poklopcu omogućuje vam dodavanje tekućih sastojaka poput limunovog soka ili maslinovog ulje bez zaustavljanja.
 
Zašto ne biste napravili voćnu salsu s jagodama, ananasom, kivijem ili borovnicama?
Bit će gotovo u trenu.Kontrolirajte konačne rezultate

Od sjeckanja glavica luka, orašastih plodova ili mesa do izrade pjenastih delicija, stvorite teksturu kakvu želite.  Ručicu pomaknite na jednu od dvije brzine i pritisnite gumb za pulsiranje/uključivanje kako biste započeli. Za grubo sjeckane namirnice brzo pritisnite i otpustite gumb za
pulsiranje/uključivanje dok ne postignete željene rezultate.
 
Postignite savršenu teksturu pomoću bežične sjeckalice hrane tvrtke KitchenAid.Uživajte u kreativnosti bez kabela

Ništa vas ne može sputavati kada se odlučite za bežičan rad. Pripremajte recepte iz svakog ugla, zgrabite sastojke i slobodno se krećite po kuhinji.
 
Neovisno želite li kuhati bez gnjavaže uz prethodnu pripremu ili odmah pripremate cijeli obrok, sve je jednostavno i oslobađajuće.Neodoljiv suvremeni dizajn

Bežična sjeckalica hrane kombinira više od 100 godina inženjerstva u tvrtki KitchenAid s elegantnim linijama i odvažnim bojama te modernim izgledom.
 
Zašto ne biste nabavili komplet u omiljenoj boji? Kolekcija bežičnih uređaja obuhvaća i ručni blender i ručni mikser, svaki se prodaje zasebno.BEŽIČNA SJECKALICA 1.19L  5KFCB519

Neka vas ambicije ponesu uz bežičnu sjeckalicu tvrtke KitchenAid. Pruža vam snagu koju očekujete, bez žice. Opremljena snažnom, punjivom litij-ionskom baterijom, nova bežična sjeckalica jamči optimalan rad i učinkovitost. Nasjeckati možete do 40 glavica luka kada je baterija potpuno napunjena*, a indikator baterije obavijestit će vas kada je vrijeme za ponovno punjenje. Sjeckajte, miješajte, pripremite pire i mutite s pomoću priložene oštrice od nehrđajućeg čelika ili pjenjače. Obrađujte voće, povrće i začinsko bilje, sirovo meso, krušne mrvice, jaja, kreme, orašaste plodove itd. Pročitaj više... Dvije brzine omogućuju vam stvaranje željene konačne teksture, a tekuće sastojke možete dodavati kroz otvor za ulijevanje na poklopcu. Zašto ne biste nabavili komplet u omiljenoj boji? Kolekcija bežičnih uređaja obuhvaća sjeckalicu, ručni blender i ručni mikser. Svaki uređaj prodaje se odvojeno. Odgovarajući punjač isporučuje se u pakiranju, a funkcionira sa svim proizvodima u kompletu. *Na temelju glavica luka težine od 90 do 110 grama. Zatvori

Specifikacije


Opće specifikacije

Naziv modela 5KFCB519
Materijal tijela Plastika

Tehničke specifikacije

Nazivna vrijednost priključka (W) 24
Frekvencija (Hz) 50/60
Napon (V) 220-240
Dubina proizvoda 168
Visina proizvoda 264
Širina proizvoda 140
Dubina pakiranog proizvoda 180
Visina pakiranog proizvoda 346
Širina pakiranog proizvoda 373
Neto težina (kg) 1.26
Bruto težina (kg) 1.56

Multipraktik

Dokumenti i registracija

Jamstvo

Jamstvo

Svi mali kućanski aparati tvrtke KitchenAid imaju jamstvo koje kupce štiti od bilo kakvog nedostatka u proizvodnji. KitchenAid može zadržati specifične uvjete za neke proizvode.

Opće uvjete zakonskog i ugovornog jamstva možete naći u pdf dokumentu koji možete preuzeti na ovoj poveznici.

PREUZIMANJE JAMSTVA

Korisnički priručnik

Korisnički priručnik će vam reći sve što trebate znati o novom aparatu. Obećavamo vam da ćete početi kuhati za tren oka!

Preuzimanje

Registrirajte svoj proizvod

Registrirajte svoj proizvod kako biste unaprijedili svoje iskustvo s kućanskim aparatima tvrtke KitchenAid: dobivate ekskluzivne ponude i promocije, savjete i trikove od sa samog izvora i još mnogo toga.

Registrirajte se sada

Oznaka kvalitete

Kada stvarate sa strašću, onda želite najbolje alate koji će vam pomoći. Zato stvaramo proizvode samo od najkvalitetnijih materijala, uključujući pametne dodatke i najnovije inovacije.
 
Odabir proizvoda koje mogu dijeliti generacije. To je odlika stvaratelja.Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.