5KSB1585EER - 859715001010

6 dostupne boja, Empire red

Smoothiji, juhe, umaci i dječja hrana: prepustite se vlastitoj kreativnosti.

Snažan i dizajniran da traje.

Zahvaljujući snažnom motoru i patentiranoj oštrici od nehrđajućeg čelika klasični blender dijamantnog dizajna postiže učinkovite rezultate.
Uvijek će omogućivati dosljedne rezultate, bilo da želite miješati, sjeckati, miksati, pretvoriti u kašu ili u tekućinu brojne namirnice ili drobiti led za koktele i pića.Ključne funkcije

Sustav za miješanje Diamond

Jedinstvena kombinacija patentirane oštrice od nehrđajućeg čelika i vrča u obliku dijamanta stvara snažan vrtlog koji brzo i temeljito miješa vaše sastojke.

Snažan motor sa sustavom kontrole brzine motora Intelli-Speed

Motor sa sustavom kontrole brzine motora Intelli-Speed prepoznaje sadržaj i cijelo vrijeme održava optimalnu brzinu za obradu svih namirnica.

Poseban gumb funkcije Topla hrana

Poseban gumb funkcije Topla hrana s postavkom za postupno pokretanje pokreće se vrlo sporo, a zatim povećava brzinu za sigurno miješanje bez prskanja i glatki baršunasti završetak.

Veliki jednodijelni vrč zapremnine 1,75 l, ne sadrži BPA

Vrč u obliku dijamanta, udobna protuklizna ručka i oštrice od nehrđajućeg čelika. Stvara snažni vrtlog za brzo i temeljito miješanje.

Važan dodatak za vašu kuhinjuVoćni preljevi ili preljevi za salatu

Kremaste juhe

Smoothiji, sokovi i frapei

DIJAMANTNI BLENDER 5KSB1585

Nazvan po svom dizajnu vrča i izdržljivoj konstrukciji, Dijamantni blender posebno je prilagođen za obradu vrućih tekućina i gustih umaka koji su savršeno pripremljeni pomoću inovativno oblikovanog vrtloga. Oštrica od nehrđajućeg čelika, sposobna za rukovanje bilo kojim sastojkom, znači da možete pouzdano drobiti kockice leda, voće pretvoriti u kašu ili izmiješati ekstra gusti milkshake, čineći ga svilenkasto glatkim svaki put. Napunite jedinstveno dizajniran vrč i pogledajte kako Intelli-Speed ​​funkcija polako pokreće motor, prije nego što poveća snagu, te nakon što se sastojci počnu miješati. Pročitaj više... Ta značajka "mekog starta" znači da se brzina postupno povećava, sprječavajući na taj način prelijevanje tekućine preko poklopca i da se komadići hrane zadržavaju na nožu. Zbog superiorne kvalitete noževa, sastojci će se brzo i potpuno miješati, sjeckati, miksati, pretvoriti u kašu i tekućinu. U kombinaciji sa sigurnošću poklopca koji čvrsto ostaje na posudi i vrčem na uglavljivanje koji se skida jednostavnim zaokretom zbog lakšeg čišćenja, priprema hrane lakša je nego ikad prije. Potražite novi dijamantni blender KitchenAid. Zatvori

Specifikacije


Opće specifikacije

Naziv modela 5KSB1585

Tehničke specifikacije

Nazivna vrijednost priključka (W) 550
Napon (V) 220-240
Frekvencija (Hz) 50/60
Maks. brzina vrtnje (o/min) 11500
Min. brzina vrtnje (o/min) 2000
Vrč zapremnine (l) 1.75
Visina proizvoda (mm) 419
Širina proizvoda (mm) 229
Dubina proizvoda (mm) 216
Visina pakiranog proizvoda (mm) 470
Širina pakiranog proizvoda (mm) 280
Dubina pakiranog proizvoda (mm) 260
Bruto težina (kg) 5.3
Neto težina (kg) 4.5
Vrsta utikača Euro

Blender

Dokumenti i registracija

Jamstvo

Jamstvo

Svi mali kućanski aparati tvrtke KitchenAid imaju jamstvo koje kupce štiti od bilo kakvog nedostatka u proizvodnji. KitchenAid može zadržati specifične uvjete za neke proizvode.

Opće uvjete zakonskog i ugovornog jamstva možete naći u pdf dokumentu koji možete preuzeti na ovoj poveznici.

PREUZIMANJE JAMSTVA

Registrirajte svoj proizvod

Registrirajte svoj proizvod kako biste unaprijedili svoje iskustvo s kućanskim aparatima tvrtke KitchenAid: dobivate ekskluzivne ponude i promocije, savjete i trikove od sa samog izvora i još mnogo toga.

Registrirajte se sada

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.