>

style="color: #3E3936">1919. ROĐEN JE MODEL H-5

>Rođen je samostojeći KitchenAid mikser koji je direktorova supruga nazvala „najboljim pomagalom u kuhinji“. Za model H-5 dostupni su priključci koji mogu sve od rezanja do cijeđenja, što je samostojeće KitchenAid miksere proslavilo kao višenamjenske alate za pripremu hrane.

>

style="color: #3E3936">1937.PREKRETNICA: MODEL „K“

>Sredinom razdoblja velike depresije lansiran je model „K“ koji je postao prvi mikser na kojem je zdjela pričvršćena za postolje. Tada se prvi put pojavljuje sada već kultni „oblik“ koji će kasnije postati samostalan zaštitni znak svijetu danas poznat kao KitchenAid.

>

style="color: #3E3936">1949.KITCHENAID
KUĆNA PERILICA POSUĐA

>KitchenAid predstavlja prve kućne perilice posuđa. Za razliku od ostalih kućanskih perilica posuđa koje su jednostavno polijevale posuđe vodom, nova perilica vodu je distribuirala putem sustava pod tlakom. Perilice su bile dostupne u ružičastoj i bijeloj boji.

>

style="color: #3E3936">1955.PREDSTAVLJENI SAMOSTOJEĆI MIKSERI U BOJI

>Prilika da se u kuhinju dodaju i boje. Predstavljanjem novih samostojećih miksera u boji naglašene su osobine brenda: snaga, pouzdanost, raznolikost i modernost.

>

style="color: #3E3936">1969.POSEBNA PROSLAVA
50. GODIŠNJICE

>Usred kulturološke revolucije i razdoblja kad je čovjek prvi put stupio na Mjesec predstavljen je naš najpopularniji mikser: Model K-45. KitchenAid slavi 50. rođendan.

>

style="color: #3E3936">1970.NOVO: BOJE NOVOG DOBA

>Paleta KitchenAid boja proširena je nijansama Harvest Wheat i Avocado te Golden Harvest perilicom posuđa s prijenosnom varijantom koja nije zahtijevala nikakvu instalaciju.

>

style="color: #3E3936">1986.CIJELI KOMPLET:
NAŠ PRVI HLADNJAK

>Nakon što je preuzeta tvrtka Chambers Corporation of Oxford, MS kako bi se ponudile pećnice i štednjaci, KitchenAid predstavlja svoje prve hladnjake, što znači da tvrtka sad po prvi put nudi cijeli komplet kućanskih aparata.

>

style="color: #3E3936">1993.JOŠ REVOLUCIONARNIH
UREĐAJA

>KitchenAid dodatno proširuje svoj arsenal blenderima, ručnim mikserima i procesorima hrane, što amaterskim kuharima i ambicioznim kreativcima u kuhinji pruža dodatne izazove i mogućnosti eksperimentiranja.

>

style="color: #3E3936">2011.PRIZNANJE ZA
KVALITETAN DIZAJN

>Inovativni sustav KitchenAid Chef Touch osvaja nagradu Red Dot Award u oštroj konkurenciji priznatih međunarodnih dizajnerskih proizvoda. Komisija izrazito cijenjenih stručnjaka dala je svoj pečat odobrenja ovom revolucionarnom proizvodu koji je u domove donio mogućnost sous-vide kuhanja.

2019.SLAVIMO 100 GODINA STVARANJA


Iako je nama rođendan, ovo je slavlje za sve.
Pridružite nam se u proslavi koja se događa jedanput u stoljeću uz našu ograničenu kolekciju Queen of
Hearts. #MakingHistory100Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.