5KHBV83EER - 859711626140

5 dostupne boja, Empire red

Pronađite prodajna mjesta

Kupite proizvod na internetu od jednog od sljedećih trgovaca u maloprodaji, ili kliknite ovdje kako biste pronašli najbližu trgovinu.

Pronađite prodajna mjesta

Oštrica od nehrđajućeg čelika u četiri točke.

Više od blendanja

Upravljanje jednom rukom

 Promjenjiva brzina omogućuje kontrolu

Ručni blender: što se nalazi u kutiji?

Ovaj fleksibilni ručni blender isporučuje se s nizom korisnih dodataka koji će vam pomoći da činite više u kuhinji.¿Qué contiene la caja?

Odvojivi nastavak za miješanje

Nastavak za miješanje duljine 20,3 cm s oštricom od nehrđajućeg čelika u četiri točke za jednostavno miješanje, povezivanje, pasiranje, drobljenje, stvaranje pjene, mućenje i sjeckanje sastojaka. Može se prati u perilici posuđa (samo na gornjoj polici).

Uklonjivi štitnik posude

S pomoću štitnika posude izbjegnite oštećenje posuđa tijekom upotrebe ručnog blendera. Može se prati u perilici posuđa (samo na gornjoj polici).

Vrč zapremnine 1 l koji ne sadrži BPA

Vrč s poklopcem i ručkom smanjuje potrebu za mjernim šalicama i posudama. Jednostavno pripremajte, poslužujte i čuvajte hranu u jednom spremniku. Može se prati u perilici posuđa (samo na gornjoj polici).

Pjenjača

Za brzo tučenje bjelanjaka do pjenaste strukture i kreme ili emulgiranje umaka vinaigrette i majoneza. Ne može se prati u perilici posuđa.

Sjeckalica

Za sjeckanje začinskog bilja, orašastih plodova, sireva i sličnog. Ne može se prati u perilici posuđa.

Pret.
Sljedeće

Prednosti ovog svestranog ručnog blendera:

  • Kompaktni žični ručni blender
  • Pjenjača i sjeckalica isporučuju se u kompletu
  • Vrč blendera zapremnine 1 l s poklopcem i drškom
  • Učinkovita oštrica od nehrđajućeg čelika
  • Štitnik za zaštitu posude
  • Upravljanje različitim brzinama
  • Dvogodišnje jamstvo za bezbrižan rad


Svestrani ručni blender za strastvene kreativce

U trenu pripremite umake, juhe, deserte i više s pomoću fleksibilnog i jednostavnog pribora.Lagan je i udoban

Ručni blender udoban je za držanje zahvaljujući laganoj konstrukciji. Ugodan je za upotrebu i dovoljno snažan da lako izvrši svaki zadatak – od drobljenja do stvaranja pjene.

Kontrolirajte teksturu

Pripremite jela i pića točno onako kako ste ih zamislili zahvaljujući različitim brzinama. Od miješanja do mućenja – prilagođavajte pritiskom na gumb.

Usavršite recepte

Dizajn oštrice od nehrđajućeg čelika u četiri točke jamči učinkovito i brzo pretvaranje sastojaka u savršeni pire, umake s komadićima ili čak čokoladnu pjenu. Ovisi o vama.

Osjećate se nadahnuto? Uhvatite ručni blender

Ako namjeravate pripremiti napraviti pikantnu salsu, pire od mrkve ili baršunastu dječju hranu, sve vam je nadohvat ruke.Pretvorite u sjeckalicu

Male sjeckalice za hranu idealne su za pripremu svježeg pesta ili pak sjeckanje luka ili rajčica bez puno muke. Sve te zadatke sada možete izvršiti s pomoću ručnog blendera ako nastavak pričvrstite na sjeckalicu.Bez ogrebotina na tavama

Neovisno pripremate li juhu od rajčice na ploči za kuhanje ili stvarate novi recept za frape u vrču, nastavak za miješanje omogućuje jednostavno zahvaćanje svih sastojaka. Postavite štitnik posude da biste izbjegli oštećivanje posuđa, a prati ga možete u perilici posuđa.Odaberite boju koja vam odgovara

Odaberite boju iz asortimana elegantnih boja da bi ručni blender odgovarao interijeru kuhinje ili čak vašem raspoloženju. Odlučite se za Charcoal Grey, klasični Matte Black ili možda elegantni Almond Cream.RUČNI BLENDER S DODATNOM OPREMOM 5KHBV83

Ručni blender s dodatnom opremom omogućuje vam obavljanje mnoštva zadataka u kuhinji. Brzo i lako miješajte, blendajte, usitnjavajte, mutite, stvarajte pjenu ili pire. Pripremajte i stvarajte različite recepte i jela - od juha ili frapea do dječje hrane i umaka. Lako je pripremiti savršen pesto, salsu s krupnijim komadima povrća ili svježu majonezu. Ručni blender isporučuje se s vrčem od 1 l koji ne sadrži BPA s poklopcem, pa u istoj posudi možete pripremiti hranu, servirati je ili je spremiti. Pročitaj više... Nastavak za miješanje obuhvaća odvojivi štitnik posude za zaštitu lonaca i tava od ogrebotina. Tucite vrhnje ili emulgirajte umak vinaigrette s pomoću pjenjače ili upotrijebite praktičnu sjeckalicu za obradu orašastih plodova, luka, češnjaka, začinskog bilja i drugih sastojaka. S pomoću prekidača prilagođavajte brzinu i ostvarujte željene rezultate jednom rukom. Ovaj ručni blender dostupan je u različitim elegantnim bojama. Zatvori

Specifikacije


Opće specifikacije

Naziv modela 5KHBV83

Tehničke specifikacije

Nazivna vrijednost priključka (W) 180
Frekvencija (Hz) 50/60
Napon (V) 220-240
Brzina okretaja oštrice min – maks.(o/min) 6100-11000
Materijal tijela Plastika
Materijal kraka i oštrice Da
Duljina električnog kabela napajanja (cm) 153
Visina proizvoda (mm) 414
Širina proizvoda (mm) 905
Dubina proizvoda (mm) 635
Visina pakiranog proizvoda (mm) 139
Širina pakiranog proizvoda (mm) 300
Dubina pakiranog proizvoda (mm) 373
Bruto težina (kg) 2.55
Neto težina (kg) 0.935

Štapni mikser

Dokumenti i registracija

Jamstvo

Jamstvo

Svi mali kućanski aparati tvrtke KitchenAid imaju jamstvo koje kupce štiti od bilo kakvog nedostatka u proizvodnji. KitchenAid može zadržati specifične uvjete za neke proizvode.

Opće uvjete zakonskog i ugovornog jamstva možete naći u pdf dokumentu koji možete preuzeti na ovoj poveznici.

PREUZIMANJE JAMSTVA

Korisnički priručnik

Korisnički priručnik će vam reći sve što trebate znati o novom aparatu. Obećavamo vam da ćete početi kuhati za tren oka!

Preuzimanje

Registrirajte svoj proizvod

Registrirajte svoj proizvod kako biste unaprijedili svoje iskustvo s kućanskim aparatima tvrtke KitchenAid: dobivate ekskluzivne ponude i promocije, savjete i trikove od sa samog izvora i još mnogo toga.

Registrirajte se sada

Uživajte u cjelodnevnom miješanju

Probudite se uz prozračne palačinke, poslužite pikantnu juhu za ručak, a zatim se navečer opustite uz muffine s cimetom. Uvijek možete pripremiti nešto novo s pomoću ručnog blendera.Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.