5KFC0516EAC - 859711570790

5 dostupne boja, Almond cream

Guarantee_2Y

Radna zdjela zapremnine 1,19 L koja ne sadrži BPA

Dvije brzine i pulsni rad za preciznu kontrolu

Višenamjenska oštrica od nehrđajućeg čelika

Pjenjača

Sjeckajte, miješajte, izradite pire, mutite

Skratite pripremu uz ovu višenamjensku sjeckalicu. Prepustite joj sav težak posao.

40 % veći kapacitet za sjeckanje

Imat ćete mnogo prostora za pripremu jer sjeckalica ima kapacitet 40 % veći od mini procesora hrane. Stoga dajte si oduška pri kreiranju recepata!

Praktična veličina za spremanje

Kompaktan i lagan dizajn, mogućnost spremanja u posudu i namatanje kabela omogućavaju vam da uređaj spremite sa strane ili u ormarić.

Lako sjeckanje, miješanje i priprema pirea

Lako možete postići željene rezultate – od grube do fine teksture. Upravljati možete s pomoću 2 brzine i opcijama za pulsiranje. Višenamjenska oštrica od nehrđajućeg čelika olakšava obradu vaših sastojaka.

Izmutite poslasticu

Dodatna pjenjača omogućit će vam prozračne rezultate! Tučenje, miješanje, pa čak i izrada tučenog vrhnja traje samo 30 sekundi (za 1 šalicu tučenog vrhnja).

Savršeno rješenje za umake i preljeve

Napravite ukusne preljeve i umake uz pomoć dodatnog otvora na poklopcu posude koja vam omogućava da tijekom upotrebe postepeno dodajete tekuće sastojke. Radna zdjela s ručkom i malim žljebićem olakšava izlijevanje preljeva i umaka.

Čišćenje bez muke

Dobre vijesti: posuda, nož i disk mogu se prati u perilici za posuđe Budući da je čišćenje tako jednostavno, uvijek ćete ga iznova upotrebljavati.

Vaš pomoćnik u kuhinji

Sjeckalica od 1,19 l poslužit će vam za mnogo različitih zadataka. Uz pripremu sastojaka sjeckanjem i miješanjem, možete upotrijebiti i pjenjaču kako biste sastojke izmutili, umiješali ili napravili emulziju. Na raspolaganju vam je kapacitet od 1,19 l, pa slobodno uživajte u eksperimentiranju!Jednostavno do željenih rezultata

Zahvaljujući jednostavnom radu unutar poklopca i 2 različite brzine, imat ćete preciznu kontrolu koja vam omogućava da postignete željene rezultate. Sjeckalica je dizajnirana tako da ju je užitak upotrebljavati.Praktičan i uredan dizajn

Lagan i kompaktan dizajn ovaj uređaj čine praktičnim za svakodnevno kuhanje. Ugodan je za upotrebu, a kabel za napajanje uredno možete namotati ispod uređaja – bez obzira na to želite li ga ostaviti vani ili ga spremiti u ormarić.Što se nalazi u kutiji?

Višenamjenski nož

Višenamjenski nož od nehrđajućeg čelika oštar je i svestran. Upotrebljava se za sjeckanje, izradu pirea, mljevenje i miješanje. Može se prati u perilici posuđa.

Pjenjača

Pjenjaču možete upotrijebiti kako biste dodali zrak u sastojke kao što su jaja, vrhnje ili majoneza. Može se prati u perilici posuđa.

Pret.
Sljedeće

1,19 L SJECKALICA 5KFC0516

Više prostora za kreativnost s pomoću nove sjeckalice zapremnine 1,19 l. Ovaj svestrani pomagač pruža 40 % više kapaciteta za sjeckanje od našeg mini multipraktika. Uz to, zahvaljujući pametnom i kompaktnom dizajnu, sve možete pohraniti u zdjelu, a kabel uredno omotati ispod nje. Ako volite raditi svježi pesto, okrepljujuće juhe, kremaste deserte ili umake, možete ju jednostavno kontrolirati i dobiti željene rezultate. Čišćenje nije nikakav problem s obzirom na to da zdjelu, oštricu i disk slobodno možete staviti u perilicu posuđa. Pročitaj više... Zaposlite ju svaki dan i uživajte u eksperimentiranju. Još jedan jedinstveni dizajn brenda KitchenAid koji je produžetak vaših ruku, vaše mašte i vještine zahvaljujući kojemu možete slobodno biti kreativni i uživati u svojim kulinarskim avanturama. Zatvori

Specifikacije


Opće specifikacije

Naziv modela 5KFC0516
Materijal tijela Plastika

Tehničke specifikacije

Nazivna vrijednost priključka (W) 240
Frekvencija (Hz) 50/60
Maks. brzina vrtnje 3450
Min. brzina vrtnje 2450
Napon (V) 220-240
Dubina proizvoda 160
Visina proizvoda 254
Širina proizvoda 178
Dubina pakiranog proizvoda 183
Visina pakiranog proizvoda 295
Širina pakiranog proizvoda 183
Neto težina (kg) 1.4
Bruto težina (kg) 1.6

Multipraktik

Dokumenti i registracija

Jamstvo

Jamstvo

Svi mali kućanski aparati tvrtke KitchenAid imaju jamstvo koje kupce štiti od bilo kakvog nedostatka u proizvodnji. KitchenAid može zadržati specifične uvjete za neke proizvode.

Opće uvjete zakonskog i ugovornog jamstva možete naći u pdf dokumentu koji možete preuzeti na ovoj poveznici.

PREUZIMANJE JAMSTVA

Registrirajte svoj proizvod

Registrirajte svoj proizvod kako biste unaprijedili svoje iskustvo s kućanskim aparatima tvrtke KitchenAid: dobivate ekskluzivne ponude i promocije, savjete i trikove od sa samog izvora i još mnogo toga.

Registrirajte se sada

Tražite kulinarsko nadahnuće?

POGLEDAJTE SVE RECEPTE

Niste sigurni? Pregledajte sve procesore hrane

UPOZNAJTE LINIJU PROIZVODA

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.