5KSB8270EMS - 859710701400

3 dostupne boja, Medallion silver

Miješajte kao nitko drugi

U kuhanju, baš kao i u životu, najvažnije je pomiješati prave sastojke. Samo vi znate koji vam najbolje odgovaraju. Mi znamo kako ih najbolje pomiješati. Od suhog do zamrznutog voća, od sjemenki do povrća, pobrinut ćemo se da budu savršeno pomiješani. Za brzo, ali zdravo kuhanje. Za život bez kompromisa.Upoznajte najsnažniji blender

KitchenAid Artisan blender Power savladava sve vaše zdrave recepte, od juha do umaka, i pruža vam glatkije i dosljednije rezultate.Vrč periv u perilici posuđa koji ne sadrži BPA zapremnine 2,6 l s uklonjivom ručkom i ventiliranim poklopcem s uklonjivim čepom za mjerenje sastojaka

Jednostavno izmjerite i dodajte sastojke tijekom miješanja: uklonjiv čep za mjerenje sastojaka optimizira rad blendera

Snažan motor vršne snage 3,5 KS

Naš blender Power brzo i jednostavno miješa sve sastojke te stvara smoothije od voća i povrća, svilenkaste i glatke juhe, sokove, maslace od orašastih plodova, preljeve i još mnogo toga.

Precizni regulatori snage s 11 brzina i ciklus samočišćenja: za besprijekorne rezultate

Blender Power omogućava neprekidno mijenjanje brzine od sporih do brzih za uspješnu provedbu svih recepata u djelo.

Glatki rezultati u kraćem vremenu

Izvanredno snažan blender koji savladava sve vaše zdrave recepte, brzo i jednostavno miješajući sjemenke, povrće, suho i zamrznuto voće u smoothije svilenkaste teksture, sokove, maslaca i juhe. Zahvaljujući ekskluzivnom vrču s kontrolom temperature možete izmiješati i zagrijati juhu u samo pet minuta. Za brze, ali zdrave obroke.Pronađite svoju savršenu mješavinu uz savjete Tess Masters!Otkrijte nove recepte!

Svježi sladoled i sorbeti, baršunaste juhe i umaci, energetski smoothiji, ali i mirisna brašna, mlijeka i neočekivani namazi. Otkrijte raznovrsne zdrave recepte!Inspirirajte se našim kratkim videozapisima!

Otkrijte naše recepte! Možda ćete pronaći inovativna rješenja za zdrave, ali ukusne i slasne obroke!BLENDER ARTISAN POWER PLUS 5KSB8270

Kao najmoćniji dostupni blender, ovaj aparat komercijalne kvalitete izrađen je s motorom vršne snage 3,5 konjske snage s nožem od nehrđajućeg čelika. Ova moćna kombinacija stvara dinamičan vrtlog za miješanje namirnica koji sastojke povlači prema dolje, bez napora miješajući u blenderu sve, od voćnih i biljnih smoothija do svilenkastih, glatkih juha, sokova, tekućih tijesta s orasima, dressinga i još mnogo toga. Prvorazredno kućište od lijevanog metala nudi dodatnu stabilnost prilikom korištenja blendera velikom brzinom.

Specifikacije


Opće specifikacije

Naziv modela 5KSB8270

Tehničke specifikacije

Nazivna vrijednost priključka (W) 1800
Napon (V) 220-240
Frekvencija (Hz) 50/60
Maks. brzina vrtnje (o/min) 24000
Min. brzina vrtnje (o/min) 1000
Visina proizvoda (mm) 449
Širina proizvoda (mm) 267
Dubina proizvoda (mm) 231
Visina pakiranog proizvoda (mm) 452
Širina pakiranog proizvoda (mm) 340
Dubina pakiranog proizvoda (mm) 370
Bruto težina (kg) 11
Neto težina (kg) 9.4
Vrsta utikača Euro

Blender

Dokumenti i registracija

Jamstvo

Jamstvo

Svi mali kućanski aparati tvrtke KitchenAid imaju jamstvo koje kupce štiti od bilo kakvog nedostatka u proizvodnji. KitchenAid može zadržati specifične uvjete za neke proizvode.

Opće uvjete zakonskog i ugovornog jamstva možete naći u pdf dokumentu koji možete preuzeti na ovoj poveznici.

PREUZIMANJE JAMSTVA

Registrirajte svoj proizvod

Registrirajte svoj proizvod kako biste unaprijedili svoje iskustvo s kućanskim aparatima tvrtke KitchenAid: dobivate ekskluzivne ponude i promocije, savjete i trikove od sa samog izvora i još mnogo toga.

Registrirajte se sada

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.