Prethodna stranica

Umak od majoneze i tofua

Stavite sve sastojke u blender, poklopite poklopcem i izradite pire, zaustavite jednom ili dvaput, postružite stijenke posude, sve dok umak ne bude potpuno ujednačen i tekuć.

Počnite s s kuhanjem

Alati

Detalji

5

Sastojci

2

Koraci

Sastojci

  • 300 gorganskog svilenog tofua
  • 1/2soka ocijeđenog limuna
  • 1 žličicarižinog ili jabučnog octa
  • 2-3 žličicatamarija ili sojinog umaka
  • 1 žličicasenf
Napravite to sada
  • Korak 1

    Stavite sve sastojke u blender, poklopite poklopcem i izradite pire, zaustavite jednom ili dvaput, postružite stijenke posude, sve dok umak ne bude potpuno ujednačen i tekuć.

  • Korak 2

    Kušajte i začinite octom ili tamari umakom po želji.

NAŠA NAJOMILJENIJA JELA

Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.

Umak od majoneze i tofua

Korak 1

Stavite sve sastojke u blender, poklopite poklopcem i izradite pire, zaustavite jednom ili dvaput, postružite stijenke posude, sve dok umak ne bude potpuno ujednačen i tekuć.

Korak 2

Kušajte i začinite octom ili tamari umakom po želji.

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.