1. korak
Indijske oraščiće namačite u hladnoj vodi najmanje 2 sata. Ocijedite.
2. korak
Pećnicu zagrijte na 220 °C. Cikle dobro operite i oštrim nožem napravite nekoliko zareza u njima. Cikle dobro zamotajte u aluminijsku foliju i stavite u pećnicu na 40 minuta ili dok se ne mogu lagano rezati. Ostavite neka se hlade 5 minuta. Cikle ogulite i grubo nasjeckajte.
3. korak
Sve sastojke stavite u blender i miješajte oko 1 minute brzinom 6 dok namaz ne postane gladak.
4. korak
Kruh ispecite u tosteru. Tost premažite namazom od cikle, a na njega stavite nekoliko kriški avokada.
Savjet
Ukrasite sjemenkama.
NAŠA NAJOMILJENIJA JELA
Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.
1. korak
Indijske oraščiće namačite u hladnoj vodi najmanje 2 sata. Ocijedite.
2. korak
Pećnicu zagrijte na 220 °C. Cikle dobro operite i oštrim nožem napravite nekoliko zareza u njima. Cikle dobro zamotajte u aluminijsku foliju i stavite u pećnicu na 40 minuta ili dok se ne mogu lagano rezati. Ostavite neka se hlade 5 minuta. Cikle ogulite i grubo nasjeckajte.
3. korak
Sve sastojke stavite u blender i miješajte oko 1 minute brzinom 6 dok namaz ne postane gladak.
4. korak
Kruh ispecite u tosteru. Tost premažite namazom od cikle, a na njega stavite nekoliko kriški avokada.
Savjet
Ukrasite sjemenkama.
Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.
Unesite svoj korisnički račun