Otkrijte ovu glatku tapenadu od maslina koju možete pripremiti za manje od 10 minuta!.
Sastojci
1. korak
Sastavite bežičnu sjeckalicu KitchenAid® tako da pričvrstite radnu posudu na bazu i umetnete pogonski adapter i višenamjensku oštricu u radnu posudu.
2. korak
Dodajte sve sastojke redom u posudu sjeckalice i pričvrstite poklopac.
3. korak
Pomaknite regulator brzine na brzinu 1, a zatim pritisnite gumb za uključivanje nekoliko puta kako biste pulsnim načinom rada izmiješali mješavinu.
4. korak
Regulator brzine povećajte na 2, a zatim pritisnite i neprestano držite gumb za uključivanje 10 sekundi.
5. korak
Uklonite poklopac te strane posude očistite lopaticom, a zatim vratite poklopac i pritisnite gumb za uključivanje na još 5 sekundi.
6. korak
Tapenadu spremite u hladnjaku u hermetički zatvorenom spremniku.
SAVJET 1
Ako se smjesa ne pomiče slobodno tijekom sjeckanja, dodajte 1 čajnu žličicu maslinovog ulja kroz otvor za ulijevanje tijekom sjeckanja.
SAVJET 2
Ako želite da tekstura tapenade bude grublja, sjeckajte samo 5 sekundi nakon što brzinu postavite na 2. Uklonite poklopac i očistite strane posude kuhinjskom lopaticom, a zatim vratite poklopac i pulsirajte još 5 – 6 puta. Što više pulsirate, to će konačna tekstura biti glađa.
NAŠA NAJOMILJENIJA JELA
Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.
1. korak
Sastavite bežičnu sjeckalicu KitchenAid® tako da pričvrstite radnu posudu na bazu i umetnete pogonski adapter i višenamjensku oštricu u radnu posudu.
2. korak
Dodajte sve sastojke redom u posudu sjeckalice i pričvrstite poklopac.
3. korak
Pomaknite regulator brzine na brzinu 1, a zatim pritisnite gumb za uključivanje nekoliko puta kako biste pulsnim načinom rada izmiješali mješavinu.
4. korak
Regulator brzine povećajte na 2, a zatim pritisnite i neprestano držite gumb za uključivanje 10 sekundi.
5. korak
Uklonite poklopac te strane posude očistite lopaticom, a zatim vratite poklopac i pritisnite gumb za uključivanje na još 5 sekundi.
6. korak
Tapenadu spremite u hladnjaku u hermetički zatvorenom spremniku.
SAVJET 1
Ako se smjesa ne pomiče slobodno tijekom sjeckanja, dodajte 1 čajnu žličicu maslinovog ulja kroz otvor za ulijevanje tijekom sjeckanja.
SAVJET 2
Ako želite da tekstura tapenade bude grublja, sjeckajte samo 5 sekundi nakon što brzinu postavite na 2. Uklonite poklopac i očistite strane posude kuhinjskom lopaticom, a zatim vratite poklopac i pulsirajte još 5 – 6 puta. Što više pulsirate, to će konačna tekstura biti glađa.
Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.
Unesite svoj korisnički račun