1. korak
Zdjelu za sladoled s nastavka za sladoled stavite u hladnjak preko noći.
2. korak
U zdjelu samostojećeg miksera stavite žumanjke i veću količinu šećera. Pričvrstite žičanu pjenjaču i miješajte brzinom 10 oko 3 minute dok smjesa ne posvijetli.
3. korak
U vrču izmiješajte mlijeko i vrhnje. Ručicu za upravljanje brzinom okrenite na 4 i polako ulijevajte vrhnje i mlijeko u mješavinu jaja. Miješajte dok se sve ne poveže i postane prozračno. Stavite u hladnjak na 30 minuta.
4. korak
Odrežite vrhove jagoda. Jagode posipajte sa 60 grama šećera i sokom od limuna te pustite da odstoje 30 minuta.
5. korak
Jagode stavite u blender i miješajte 30 sekundi brzinom 6.
6. korak
Izmiješane jagode lopaticom preklopite u krenu dok se ne povežu. Nemojte previše miješati tučeno vrhnje.
7. korak
Zdjelu za sladoled s nastavka za sladoled izvadite iz hladnjaka. Nastavak za sladoled pričvrstite na samostojeći mikser.
8. korak
Ručicu za upravljanje brzinom okrenite na 4 i u zdjelu ulijte kremastu smjesu. Prije ulijevanja smjese provjerite okreće li se mikser.
9. korak
Pričekajte 15 – 20 minuta dok sladoled ne postane mekan za posluživanje. Zatim ga izlijte u (hermetički zatvoreni) spremnik, omotajte prozirnom folijom i stavite u zamrzivač na 4 sata.
NAŠA NAJOMILJENIJA JELA
Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.
1. korak
Zdjelu za sladoled s nastavka za sladoled stavite u hladnjak preko noći.
2. korak
U zdjelu samostojećeg miksera stavite žumanjke i veću količinu šećera. Pričvrstite žičanu pjenjaču i miješajte brzinom 10 oko 3 minute dok smjesa ne posvijetli.
3. korak
U vrču izmiješajte mlijeko i vrhnje. Ručicu za upravljanje brzinom okrenite na 4 i polako ulijevajte vrhnje i mlijeko u mješavinu jaja. Miješajte dok se sve ne poveže i postane prozračno. Stavite u hladnjak na 30 minuta.
4. korak
Odrežite vrhove jagoda. Jagode posipajte sa 60 grama šećera i sokom od limuna te pustite da odstoje 30 minuta.
5. korak
Jagode stavite u blender i miješajte 30 sekundi brzinom 6.
6. korak
Izmiješane jagode lopaticom preklopite u krenu dok se ne povežu. Nemojte previše miješati tučeno vrhnje.
7. korak
Zdjelu za sladoled s nastavka za sladoled izvadite iz hladnjaka. Nastavak za sladoled pričvrstite na samostojeći mikser.
8. korak
Ručicu za upravljanje brzinom okrenite na 4 i u zdjelu ulijte kremastu smjesu. Prije ulijevanja smjese provjerite okreće li se mikser.
9. korak
Pričekajte 15 – 20 minuta dok sladoled ne postane mekan za posluživanje. Zatim ga izlijte u (hermetički zatvoreni) spremnik, omotajte prozirnom folijom i stavite u zamrzivač na 4 sata.
Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.
Unesite svoj korisnički račun