Prethodna stranica
Brzo i lako

Rezanci od batata

Spiralizirani rezanci od batata hranjivi su i ukusni.

Počnite s s kuhanjem

Detalji

12

Sastojci

6

Koraci

Vrijeme

10'

Priprema

15'

Kuhanje

25'

Ukupno

Sastojci

Koliko porcija?

  • 70 gindijski oraščići
  • 90 ml + dodatna količina za namakanje indijskih oraščićavoda
  • 1/2 čajne žličicesol
  • 1 čajna žličicagranule luka
  • 1/2sok od limuna
  • 1 režanjčešnjak
  • 3batat
  • 3 žlicemaslinovo ulje
  • 1/2 čajne žličicecurry u prahu
  • 30 gšpinat
  • 5listovi bosiljka
  • 1 čajna žličicasjemenke crnog sezama
  • 140 gindijski oraščići
  • 180 ml + dodatna količina za namakanje indijskih oraščićavoda
  • 1 čajna žličicasol
  • 2 čajne žličicegranule luka
  • 1sok od limuna
  • 2 režnjačešnjak
  • 6batat
  • 6 žlicamaslinovo ulje
  • 1 čajna žličicacurry u prahu
  • 60 gšpinat
  • 10listovi bosiljka
  • 2 čajne žličicesjemenke crnog sezama
  • 210 gindijski oraščići
  • 270 ml + dodatna količina za namakanje indijskih oraščićavoda
  • 1,5 čajna žličicasol
  • 3 čajne žličicegranule luka
  • 1.5sok od limuna
  • 3 režnjačešnjak
  • 9batat
  • 9 žlicamaslinovo ulje
  • 1,5 čajna žličicacurry u prahu
  • 90 gšpinat
  • 15listovi bosiljka
  • 3 čajne žličicesjemenke crnog sezama
Napravite to sada
  • 1. korak

    Ostavite indijske oraščiće da se namaču barem 2 sata. Ocijedite ih i temeljito isperite.

  • 2. korak

    Indijske oraščiće dodajte u multipraktik na koji ste pričvrstili višenamjensku oštricu.

  • 3. korak

    Dodajte 90 ml vode, sol, granule luka, sok od limuna i češnjak. Miješajte pulsnim načinom rada dok umak ne postane vrlo gladak.

  • 4. korak

    Ogulite batate. Na samostojeći mikser pričvrstite dodatak spiralizator i srednju oštricu. Spiralizirajte batate brzinom 4.

  • 5. korak

    U velikoj tavi na velikoj jačini ugrijte ulje. Dodajte batate i curry u prahu i preokrećite ih dok ne postanu hrskavi.

  • 6. korak

    Dodajte špinat i listove bosiljka. Miješajte dok špinat ne uvene. Promiješajte još jednom i poslužite. Pospite sjemenkama crnog sezama.

NAŠA NAJOMILJENIJA JELA

Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.

Rezanci od batata

1. korak

Ostavite indijske oraščiće da se namaču barem 2 sata. Ocijedite ih i temeljito isperite.

2. korak

Indijske oraščiće dodajte u multipraktik na koji ste pričvrstili višenamjensku oštricu.

3. korak

Dodajte 90 ml vode, sol, granule luka, sok od limuna i češnjak. Miješajte pulsnim načinom rada dok umak ne postane vrlo gladak.

4. korak

Ogulite batate. Na samostojeći mikser pričvrstite dodatak spiralizator i srednju oštricu. Spiralizirajte batate brzinom 4.

5. korak

U velikoj tavi na velikoj jačini ugrijte ulje. Dodajte batate i curry u prahu i preokrećite ih dok ne postanu hrskavi.

6. korak

Dodajte špinat i listove bosiljka. Miješajte dok špinat ne uvene. Promiješajte još jednom i poslužite. Pospite sjemenkama crnog sezama.

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.