1. korak
Maslac stavite u zdjelu samostojećeg miksera. Pričvrstite ravnu mutilicu i miješajte maslac jednu minutu brzinom 6 dok ne postane kremast.
2. korak
Dodajte šećer u prahu, postružite sastojke sa zdjele i miješajte brzinom 4 dok se sastojci potpuno ne povežu. Dodajte brašno i miješajte brzinom 2 dok se ne napravi tijesto.
3. korak
U četvrtasti kalup za pečenje stavite papir za pečenje. Raširite tijesto po kalupu i pritisnite ga.
4. korak
Hladite u hladnjaku 20 minuta da tijesto odstoji. Izvadite papir za pečenje i stavite ga na lim za pečenje. Izrežite tijesto na četverokute.
5. korak
Pecite od 12 do 15 minuta u pećnici prethodno ugrijanoj na 160 °C. Nemojte dopustiti da kolačići potamne. Izvadite ih iz pećnice i ostavite da se potpuno ohlade na žičanom stalku.
NAŠA NAJOMILJENIJA JELA
Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.
1. korak
Maslac stavite u zdjelu samostojećeg miksera. Pričvrstite ravnu mutilicu i miješajte maslac jednu minutu brzinom 6 dok ne postane kremast.
2. korak
Dodajte šećer u prahu, postružite sastojke sa zdjele i miješajte brzinom 4 dok se sastojci potpuno ne povežu. Dodajte brašno i miješajte brzinom 2 dok se ne napravi tijesto.
3. korak
U četvrtasti kalup za pečenje stavite papir za pečenje. Raširite tijesto po kalupu i pritisnite ga.
4. korak
Hladite u hladnjaku 20 minuta da tijesto odstoji. Izvadite papir za pečenje i stavite ga na lim za pečenje. Izrežite tijesto na četverokute.
5. korak
Pecite od 12 do 15 minuta u pećnici prethodno ugrijanoj na 160 °C. Nemojte dopustiti da kolačići potamne. Izvadite ih iz pećnice i ostavite da se potpuno ohlade na žičanom stalku.
Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.
Unesite svoj korisnički račun