Sastojci
1. korak
Napravite sirup od meda i kadulje. Dodajte ½ šalice meda i ½ šalice vode u lonac s drškom zajedno s 5 grančica svježe kadulje. Zagrijte na srednje visokoj temperaturi dok smjesa ne zaključa, a zatim smanjite na srednju temperaturu i ostavite neka lagano ključa 15 minuta. Ugasite vatru i ostavite neka se hladi 30 minuta, a zatim izvadite kadulju.
2. korak
Zamrznuti ananas, votku, sok od limete te sirup od meda i kadulje dodajte u blender. Miješajte na postavci za frape i pustite neka cijeli ciklus završi. Odmah poslužite i ukrasite tostiranim listom kadulje. NAPOMENA: listove kadulje možete tostirati tako da ih primite hvataljkom i držite iznad plamena kako biste lagano ispržili rubove. Nemate zamrznuti ananas? Jednostavno ogulite i očistite svježi ananas. Meso ananasa narežite na duge trakice, a zatim trakice narežite na kockice. Kockice postavite na pladanj u jednom sloju i zamrznite ih dok ne očvrsnu (oko 30 – 45 minuta).
NAŠA NAJOMILJENIJA JELA
Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.
1. korak
Napravite sirup od meda i kadulje. Dodajte ½ šalice meda i ½ šalice vode u lonac s drškom zajedno s 5 grančica svježe kadulje. Zagrijte na srednje visokoj temperaturi dok smjesa ne zaključa, a zatim smanjite na srednju temperaturu i ostavite neka lagano ključa 15 minuta. Ugasite vatru i ostavite neka se hladi 30 minuta, a zatim izvadite kadulju.
2. korak
Zamrznuti ananas, votku, sok od limete te sirup od meda i kadulje dodajte u blender. Miješajte na postavci za frape i pustite neka cijeli ciklus završi. Odmah poslužite i ukrasite tostiranim listom kadulje. NAPOMENA: listove kadulje možete tostirati tako da ih primite hvataljkom i držite iznad plamena kako biste lagano ispržili rubove. Nemate zamrznuti ananas? Jednostavno ogulite i očistite svježi ananas. Meso ananasa narežite na duge trakice, a zatim trakice narežite na kockice. Kockice postavite na pladanj u jednom sloju i zamrznite ih dok ne očvrsnu (oko 30 – 45 minuta).
Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.
Unesite svoj korisnički račun