1. korak
Na samostojeći mikser pričvrstite nastavak za rezanje povrća na trake. Okrenite polugu za otpuštanje oštrice tako da ima dovoljno mjesta za tikvice.
2. korak
Ogulite tikvice i po potrebi odrežite krajeve kako bi stale u držač hrane i štapić za ražnjiće.
3. korak
Tikvice stavite u nastavak za rezanje povrća na trake.
4. korak
Na nastavak za rezanje povrća na trake pričvrstite debelu oštricu.
5. korak
Ručicu za upravljanje brzinom postavite na 1, a tikvice narezane na trake ulovite rukama.
6. korak
Tikvice narezane na trake prerežite tako da veličinom odgovaraju zdjeli namijenjenoj za pećnicu.
7. korak
U blender dodajte feta sir, rajčice, rajčice osušene na zraku, češnjak i crni papar. Miješajte 2 minute brzinom 6 dok umak ne postane gladak.
8. korak
Umakom tanko premažite dno zdjele i prekrijte ga tikvicama narezanima na trake.
9. korak
Prelijte slojem umaka i dodajte nekoliko kriški mozzarelle. Ponavljajte dok ne iskoristite sve tikvice i sav umak.
10. korak
Pecite 15 do 20 minuta u pećnici prethodno ugrijanoj na 200 °C.
11. korak
Jelo na kraju pospite listićima bosiljka.
NAŠA NAJOMILJENIJA JELA
Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.
1. korak
Na samostojeći mikser pričvrstite nastavak za rezanje povrća na trake. Okrenite polugu za otpuštanje oštrice tako da ima dovoljno mjesta za tikvice.
2. korak
Ogulite tikvice i po potrebi odrežite krajeve kako bi stale u držač hrane i štapić za ražnjiće.
3. korak
Tikvice stavite u nastavak za rezanje povrća na trake.
4. korak
Na nastavak za rezanje povrća na trake pričvrstite debelu oštricu.
5. korak
Ručicu za upravljanje brzinom postavite na 1, a tikvice narezane na trake ulovite rukama.
6. korak
Tikvice narezane na trake prerežite tako da veličinom odgovaraju zdjeli namijenjenoj za pećnicu.
7. korak
U blender dodajte feta sir, rajčice, rajčice osušene na zraku, češnjak i crni papar. Miješajte 2 minute brzinom 6 dok umak ne postane gladak.
8. korak
Umakom tanko premažite dno zdjele i prekrijte ga tikvicama narezanima na trake.
9. korak
Prelijte slojem umaka i dodajte nekoliko kriški mozzarelle. Ponavljajte dok ne iskoristite sve tikvice i sav umak.
10. korak
Pecite 15 do 20 minuta u pećnici prethodno ugrijanoj na 200 °C.
11. korak
Jelo na kraju pospite listićima bosiljka.
Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.
Unesite svoj korisnički račun