Prethodna stranica

Kikiriki maslac sa slanom karamelom i granolom

Zagrijte pećnicu na 175°C.

Počnite s s kuhanjem

Alati

Detalji

6

Sastojci

8

Koraci

Sastojci

  • 150 gmljevene zobene pahuljice
  • 20 gkvinoje, ekspandirane
  • 30 gslanog kikirikija
  • 160 gdatulje, bez koštica
  • 140 gmaslaca od kikirikija
  • prstohvatsoli
Napravite to sada
  • Korak 1

    Zagrijte pećnicu na 175°C.

  • Korak 2

    Pomiješajte datulje, kikiriki maslac i prstohvat soli u blenderu.

  • Korak 3

    Pomiještajte sve suhe sastojke u posudi.

  • Korak 4

    Prelijte ih maslacem od kikirikija i pomiješajte.

  • Korak 5

    Rasporedite ravnomjerno žitarice po posudi za pečenje.

  • Korak 6

    Pecite u pećnici oko 10 minuta, povremeno miješajući.

  • Korak 7

    Izvadite sjemenke iz pećnice kad budu lagano prepečene i zlatne.

  • Korak 8

    Izvadite ih iz posude i ohladite ih na sobnu temperaturu.

NAŠA NAJOMILJENIJA JELA

Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.

Kikiriki maslac sa slanom karamelom i granolom

Korak 1

Zagrijte pećnicu na 175°C.

Korak 2

Pomiješajte datulje, kikiriki maslac i prstohvat soli u blenderu.

Korak 3

Pomiještajte sve suhe sastojke u posudi.

Korak 4

Prelijte ih maslacem od kikirikija i pomiješajte.

Korak 5

Rasporedite ravnomjerno žitarice po posudi za pečenje.

Korak 6

Pecite u pećnici oko 10 minuta, povremeno miješajući.

Korak 7

Izvadite sjemenke iz pećnice kad budu lagano prepečene i zlatne.

Korak 8

Izvadite ih iz posude i ohladite ih na sobnu temperaturu.

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.