Zagrijte pećnicu na 175°C.
Sastojci
Korak 1
Zagrijte pećnicu na 175°C.
Korak 2
Pomiješajte datulje, kikiriki maslac i prstohvat soli u blenderu.
Korak 3
Pomiještajte sve suhe sastojke u posudi.
Korak 4
Prelijte ih maslacem od kikirikija i pomiješajte.
Korak 5
Rasporedite ravnomjerno žitarice po posudi za pečenje.
Korak 6
Pecite u pećnici oko 10 minuta, povremeno miješajući.
Korak 7
Izvadite sjemenke iz pećnice kad budu lagano prepečene i zlatne.
Korak 8
Izvadite ih iz posude i ohladite ih na sobnu temperaturu.
NAŠA NAJOMILJENIJA JELA
Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.
Korak 1
Zagrijte pećnicu na 175°C.
Korak 2
Pomiješajte datulje, kikiriki maslac i prstohvat soli u blenderu.
Korak 3
Pomiještajte sve suhe sastojke u posudi.
Korak 4
Prelijte ih maslacem od kikirikija i pomiješajte.
Korak 5
Rasporedite ravnomjerno žitarice po posudi za pečenje.
Korak 6
Pecite u pećnici oko 10 minuta, povremeno miješajući.
Korak 7
Izvadite sjemenke iz pećnice kad budu lagano prepečene i zlatne.
Korak 8
Izvadite ih iz posude i ohladite ih na sobnu temperaturu.
Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.
Unesite svoj korisnički račun