1. korak
Nastavkom za multipraktik s pričvršćenim diskom za rezanje tanko narežite luk.
2. korak
U velikom loncu otopite maslac i dodajte luk. Izmiješajte luk tako da potpuno bude pokriven maslacem.
3. korak
Na slaboj vatri polako karamelizirajte luk. Ostavite lonac otklopljen i nemojte previše miješati luk. Ovaj proces može potrajati i do 45 minuta.
4. korak
Dodajte bijelo vino, pojačajte vatru i kuhajte oko 5 minuta.
5. korak
Dodajte temeljac, sol i papar i svježe začinsko bilje. Kuhajte poklopljeno oko 30 minuta
6. korak
U multipraktiku s pričvršćenim diskom za ribanje naribajte sir Gruyère.
7. korak
Narežite kruh i po njemu posipajte sir. Kruh stavite pod roštilj dok se sir ne otopi, počne stvarati mjehuriće i dok lagano ne poprimi smeđu boju.
8. korak
Juhu poslužite u dubokim zdjelicama i posipajte s kriškama kruha.
NAŠA NAJOMILJENIJA JELA
Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.
1. korak
Nastavkom za multipraktik s pričvršćenim diskom za rezanje tanko narežite luk.
2. korak
U velikom loncu otopite maslac i dodajte luk. Izmiješajte luk tako da potpuno bude pokriven maslacem.
3. korak
Na slaboj vatri polako karamelizirajte luk. Ostavite lonac otklopljen i nemojte previše miješati luk. Ovaj proces može potrajati i do 45 minuta.
4. korak
Dodajte bijelo vino, pojačajte vatru i kuhajte oko 5 minuta.
5. korak
Dodajte temeljac, sol i papar i svježe začinsko bilje. Kuhajte poklopljeno oko 30 minuta
6. korak
U multipraktiku s pričvršćenim diskom za ribanje naribajte sir Gruyère.
7. korak
Narežite kruh i po njemu posipajte sir. Kruh stavite pod roštilj dok se sir ne otopi, počne stvarati mjehuriće i dok lagano ne poprimi smeđu boju.
8. korak
Juhu poslužite u dubokim zdjelicama i posipajte s kriškama kruha.
Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.
Unesite svoj korisnički račun