Sastojci
1. korak
U vrč blendera KitchenAid® Power Plus® ubacite temeljac, grašak, mladi luk, sol, papar i avokado.
2. korak
Dobro zatvorite poklopac i postavite blender na program za juhu Adapti-Blend™.
3. korak
Miješati u blenderu dok se aparat ne isključi. Alternativno, miješajte sastojke u blenderu oko 5 minuta, počevši od brzine 1 i postupno povećavajući brzinu na postavku 10.
4. korak
Dodajte lišće metvice i limunov sok i miješajte velikom brzinom 10 do 20 sekundi dok tekućina ne postane glatka i kremasta.
5. korak
Dodajte prstohvat soli, papra i limunovog soka po želji.
6. korak
Juha će iz blendera izaći vruća.
7. korak
Poslužite s dodatkom vrhnja za kuhanje bez mlijeka.
Napomene o pripremi
Navodim mjeru za mladi luk kao smjernicu za veličinu budući da veličina mladog luka značajno varira. Jedan mladi luk srednje veličine iznosi oko ¼ šalice sjeckanog luka. (Možete odrezati bijeli dio mladog luka i ubaciti ga u smjesu.)
NAŠA NAJOMILJENIJA JELA
Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.
1. korak
U vrč blendera KitchenAid® Power Plus® ubacite temeljac, grašak, mladi luk, sol, papar i avokado.
2. korak
Dobro zatvorite poklopac i postavite blender na program za juhu Adapti-Blend™.
3. korak
Miješati u blenderu dok se aparat ne isključi. Alternativno, miješajte sastojke u blenderu oko 5 minuta, počevši od brzine 1 i postupno povećavajući brzinu na postavku 10.
4. korak
Dodajte lišće metvice i limunov sok i miješajte velikom brzinom 10 do 20 sekundi dok tekućina ne postane glatka i kremasta.
5. korak
Dodajte prstohvat soli, papra i limunovog soka po želji.
6. korak
Juha će iz blendera izaći vruća.
7. korak
Poslužite s dodatkom vrhnja za kuhanje bez mlijeka.
Napomene o pripremi
Navodim mjeru za mladi luk kao smjernicu za veličinu budući da veličina mladog luka značajno varira. Jedan mladi luk srednje veličine iznosi oko ¼ šalice sjeckanog luka. (Možete odrezati bijeli dio mladog luka i ubaciti ga u smjesu.)
Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.
Unesite svoj korisnički račun