1. korak
Ogulite mrkve, pastrnjak i batat. U multipraktik umetnite disk za rezanje i brzinom 2 narežite povrće.
2. korak
U multipraktik umetnite višenamjensku oštricu od nehrđajućeg čelika i brzinom 1 usitnite sir.
3. korak
Jednu trećinu narezanog povrća dodajte u vatrostalnu posudu. Prekrijte povrće trećinom parmezana, maslacem i listovima majčine dušice. Ponovite ovaj postupak dva puta.
4. korak
Ručno izmiješajte vrhnje, mlijeko, jaje, sol i crni papar. Kremastu smjesu rasporedite preko gratina.
5. korak
Prekrijte posudu aluminijskom folijom i pecite 60 minuta u pećnici prethodno ugrijanoj na 180 °C.
6. korak
U multipraktik umetnite višenamjensku oštricu od nehrđajućeg čelika i pulsnim načinom rada fino usitnite kruh.
7. korak
Mrvice kruha pospite po vrhu gratina. Pecite još 20 minuta bez folije.
NAŠA NAJOMILJENIJA JELA
Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.
1. korak
Ogulite mrkve, pastrnjak i batat. U multipraktik umetnite disk za rezanje i brzinom 2 narežite povrće.
2. korak
U multipraktik umetnite višenamjensku oštricu od nehrđajućeg čelika i brzinom 1 usitnite sir.
3. korak
Jednu trećinu narezanog povrća dodajte u vatrostalnu posudu. Prekrijte povrće trećinom parmezana, maslacem i listovima majčine dušice. Ponovite ovaj postupak dva puta.
4. korak
Ručno izmiješajte vrhnje, mlijeko, jaje, sol i crni papar. Kremastu smjesu rasporedite preko gratina.
5. korak
Prekrijte posudu aluminijskom folijom i pecite 60 minuta u pećnici prethodno ugrijanoj na 180 °C.
6. korak
U multipraktik umetnite višenamjensku oštricu od nehrđajućeg čelika i pulsnim načinom rada fino usitnite kruh.
7. korak
Mrvice kruha pospite po vrhu gratina. Pecite još 20 minuta bez folije.
Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.
Unesite svoj korisnički račun