1. korak
Sjemenke kima i korijandra stavite u mužar i lagano ih usitnite tučkom. Stavite ih u multipraktik.
2. korak
Ljutike ogulite i razrežite na četvrtine. Dodajte ih u multipraktik.
3. korak
Češnjak ogulite i grubo ga nasjeckajte. Dodajte ga u multipraktik.
4. korak
Čili papričice prerežite napola i uklonite sjemenke. Dodajte ih u multipraktik.
5. korak
Dodajte naribani đumbir i koricu limete. Iscijedite limetu, a zatim sok od limete dodajte u multipraktik.
6. korak
Dodajte limunsku travu, papriku u prahu, sol i svježi korijandar.
7. korak
Sve zajedno izmiješajte u multipraktiku brzinom 2 dok se ne oblikuje gruba pasta i postružite s bočnih strana zdjele ako je potrebno.
Savjet
Dodajte malo ulja da bi pasta bila kremastija. Pastu možete čuvati u hladnjaku do 10 dana.
NAŠA NAJOMILJENIJA JELA
Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.
1. korak
Sjemenke kima i korijandra stavite u mužar i lagano ih usitnite tučkom. Stavite ih u multipraktik.
2. korak
Ljutike ogulite i razrežite na četvrtine. Dodajte ih u multipraktik.
3. korak
Češnjak ogulite i grubo ga nasjeckajte. Dodajte ga u multipraktik.
4. korak
Čili papričice prerežite napola i uklonite sjemenke. Dodajte ih u multipraktik.
5. korak
Dodajte naribani đumbir i koricu limete. Iscijedite limetu, a zatim sok od limete dodajte u multipraktik.
6. korak
Dodajte limunsku travu, papriku u prahu, sol i svježi korijandar.
7. korak
Sve zajedno izmiješajte u multipraktiku brzinom 2 dok se ne oblikuje gruba pasta i postružite s bočnih strana zdjele ako je potrebno.
Savjet
Dodajte malo ulja da bi pasta bila kremastija. Pastu možete čuvati u hladnjaku do 10 dana.
Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.
Unesite svoj korisnički račun