Prethodna stranica
Brzo i lako

Crveni pesto

Crveni pesto izvrsno odgovara uz tjesteninu, krumpir, povrće s roštilja ili namazan na tostirani kruh.

Počnite s s kuhanjem

Alati

Detalji

6

Sastojci

3

Koraci

Vrijeme

10'

Priprema

10'

Ukupno

Sastojci

Koliko porcija?

  • 7 glistovi bosiljka
  • 25 gparmezan
  • 25 gpinjoli
  • 55 mlmaslinovo ulje
  • 1 maličešanj češnjaka
  • 70 gsušene rajčice
  • 14 glistovi bosiljka
  • 50 gparmezan
  • 50 gpinjoli
  • 110 mlmaslinovo ulje
  • 1 maličešanj češnjaka
  • 140 gsušene rajčice
  • 21 glistovi bosiljka
  • 75 gparmezan
  • 75 gpinjoli
  • 165 mlmaslinovo ulje
  • 1češanj češnjaka
  • 210 gsušene rajčice
Napravite to sada
  • 1. korak

    U blender stavite parmezan. Blender stavite na brzinu 5 oko 15 sekundi.

  • 2. korak

    Dodajte maslinovo ulje, bosiljak, rajčice, pinjole i češnjak i miješajte 45 sekundi brzinom 5.

  • Savjet

    Poslužite s tjesteninom, na sendviču, tostu ili u tortilji.

NAŠA NAJOMILJENIJA JELA

Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.

Crveni pesto

1. korak

U blender stavite parmezan. Blender stavite na brzinu 5 oko 15 sekundi.

2. korak

Dodajte maslinovo ulje, bosiljak, rajčice, pinjole i češnjak i miješajte 45 sekundi brzinom 5.

Savjet

Poslužite s tjesteninom, na sendviču, tostu ili u tortilji.

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.