Prethodna stranica

Čokoladni proteinski mufini bez glutena

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Počnite s s kuhanjem

Alati

Detalji

9

Sastojci

6

Koraci

Sastojci

  • 1banana
  • 300 mlzobenog mlijeka
  • 200 ml120 ml gazirane vode
  • 100 gbrašna od bijelog graha
  • 80 gmaslaca od kikirikija
  • 20datulje, bez koštica
  • 2 žličicečokolade u prahu
  • 1 žličicakakao zrnca
  • 2 žličicepraška za pecivo
Napravite to sada
  • Korak 1

    Zagrijte pećnicu na 180°C.

  • Korak 2

    Dobro izmiksajte sve sastojke osim praška za pecivo i sjemenki kakaa.

  • Korak 3

    Dodajte prašak za pecivo i zrnca kakaa i još jednom sve promiješajte na najnižoj brzini.

  • Korak 4

    Rasporedite mješavinu u kalup za muffine 10 – 12 komada.

  • Korak 5

    Pecite 20-25 minuta.

  • Korak 6

    Prije posluživanja potpuno ohladite.

NAŠA NAJOMILJENIJA JELA

Podijelite oduševljenje tim iskušanim i testiranim receptima od kojih će vam rasti zazubice. Obožavani od kuhara u svakom domu, oni će izmamiti zadovoljne osmijehe na lica uzvanika na vašoj večeri, baš kao i njihovi okusi.

Čokoladni proteinski mufini bez glutena

Korak 1

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Korak 2

Dobro izmiksajte sve sastojke osim praška za pecivo i sjemenki kakaa.

Korak 3

Dodajte prašak za pecivo i zrnca kakaa i još jednom sve promiješajte na najnižoj brzini.

Korak 4

Rasporedite mješavinu u kalup za muffine 10 – 12 komada.

Korak 5

Pecite 20-25 minuta.

Korak 6

Prije posluživanja potpuno ohladite.

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.