NASTAVAK ZA PRIPREMU SLADOLEDA 5KSMICM

5KSMICM - 859711636010

Pronađite prodajna mjesta

Kupite proizvod na internetu od jednog od sljedećih trgovaca u maloprodaji, ili kliknite ovdje kako biste pronašli najbližu trgovinu.

Pronađite prodajna mjesta

Što se nalazi u kutiji?

Sve što vam je potrebno kako biste istražili beskonačne mogućnosti zamrznutih kreacija. Zdjelu za zamrzavanje i posebnu miješalicu pokreće mikser.Što se nalazi u kutiji?

Zdjela za sladoled zapremnine 1,9 l

Zdjela za pripremu gustog i kremastog sladoleda. Početna zapremnina smjese ne smije biti veća od 1,4 l za pripremu 1,9 l sladoleda. Preporučuje se ručno pranje kako ne bi došlo do oštećenja. Napomena: očistiti se može tek kada zdjela za zamrzavanje dosegne sobnu temperaturu.

Miješalica

Miješalica se upotrebljava s pogonskim sklopom miksera. Kada miješalica počne kliziti i škljocati, to je zvučni znak da je sladoled gotov. Može se prati u perilici posuđa (samo na gornjoj polici).

Pogonski sklop

Lako se priključuje na samostojeći mikser i omogućuje brzo miješanje omiljenih recepata. Upotrebljava se s miješalicom. Može se prati u perilici posuđa (samo na gornjoj polici).

Pret.
Sljedeće

Žudite za gustim, kremastim sladoledom napravljenim kod kuće?

  • Uživajte u ujednačenom, gustom i kremastom domaćem sladoledu
  • Zdjela dulje ostaje hladna (2)
  • Napajanje putem samostojećeg miksera KitchenAid (1)
  • Zamrznute poslastice pripremljene za manje od 30 minuta (bez prethodnog zamrzavanja)
  • Lako se priključuje na samostojeći mikser
  • Brzo čišćenje u toploj vodi s deterdžentom


Napajanje putem samostojećeg miksera KitchenAid(1)

Pitate li se kako pripremiti domaći sladoled pomoću nastavka za pripremu sladoleda? S ovim nastavkom za pripremu sladoleda odmah možete postati stručnjak. Odgovara većini samostojećih miksera s nagibnom glavom i podiznom zdjelom(1) te zamjenjuje uobičajenu zdjelu i mutilicu miksera. Redizajnirani sklop jednostavno se priključuje na samostojeći mikser i omogućuje brzo miješanje omiljenih recepata.Brzo zamrznute poslastice pripremljene za manje od 30 minuta (bez vremena pripreme)

Da, doista je tako brz! Ne zaboravite zdjelu za pripremu sladoleda ostaviti u zamrzivaču dovoljno dugo unaprijed (najmanje 16 sati ili preko noći) i svoj omiljeni sladoled možete pripremiti za manje od pola sata(3).

Poboljšali smo i dizajn kako bi zdjela dulje ostala hladna(2) i kako biste imali više vremena za dobivanje guste i kremaste teksture koju želite. Zdjela izdašne zapremnine od 1,9 l znači da možete pripremiti dovoljno te slastice i za dijeljenje.Mljac! Vrijeme je za sladoled

S našim novim i poboljšanim nastavkom za pripremu sladoleda samo vas 30 minuta* dijeli od božanstvenih zamrznutih slastica. *Bez vremena pripremeMiješalica za brzo, temeljito miješanje i kremastije rezultate

S ovim pametnim nastavkom za pripremu sladoleda nema više zrnatog sladoleda s grudicama. Što se brže smjesa zamrzava tijekom pripreme sladoleda, to su kristali leda manji, a rezultati glatkiji i kremastiji. Tijekom miješanja miješalica nastavka za pripremu sladoleda okreće se radi brzog i temeljitog miješanja kako bi se smjesa brzo i ujednačeno zamrznula. Sitne kristale leda raspoređuje i struže sa stijenki zamrznute zdjele te dodaje zrak kako bi se stvorila gusta i glatka tekstura iz snova.Jednostavno čišćenje nakon zabave

Budimo iskreni, nitko ne voli čišćenje i zato smo ga pojednostavnili što je više moguće. Miješalica i pogonski sklop mogu se prati na gornjoj polici perilice posuđa, a kad zdjela za zamrzavanje dostigne sobnu temperaturu, može se oprati u toploj vodi s deterdžentom. I spremni ste za sljedeći put.Priprema sladoleda pomoću nastavka za pripremu sladoleda

1. korak: zdjelu ostavite u zamrzivaču barem 16 sati (dok se potpuno ne zamrzne)
2. korak: pripremite smjesu za sladoled unaprijed (do 1,4 l)
3. korak: zdjelu za zamrzavanje postavite na samostojeći mikser (prodaje se odvojeno)
4. korak: pričvrstite pogonski sklop i miješalicu
5. korak: dodajte svoju smjesu za sladoled u zdjelu
6. korak: miješajte 20 do 30 minuta brzinom 1
7. korak: poslužite u zdjelicama za desert ili zamrznite u hermetički zatvorenom spremniku za kasnijeNASTAVAK ZA PRIPREMU SLADOLEDA 5KSMICM

Za pripremu do 1,9 L sladoleda, sorbeta ili smrznutih poslastica. Za pripremu sladoleda potrebno je 20-30 minuta. Tekućina unutar dvostrukih stijenki, ove inovativne posude za zamrzavanje, omogućuje temeljito i ravnomjerno smrzavanje sastojaka tijekom postupka miješanja.

Nastavci

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.