KOMPLET NASTAVAKA OMNIFOOD (5KSMFGA + 5KSMFVSP + 5KSMVSA) 5KSM2FPPC

5KSM2FPPC - 859711577220

Guarantee_2Y

Nastavak za mljevenje hrane

Dodatak za cijeđenje voća i povrća

Nastavak za rezanje na kriške/na komade svježih namirnica

Jedan komplet za mljevenje, rezanje na kriške, ribanje i cijeđenje

Pozdravite svog novog pomoćnika u kuhinji. Ovaj odličan komplet pogodan je za mljevenje, rezanje na kriške, ribanje i cijeđenje, a vama ostavlja više vremena za kreativnost!

Pravila za mljevenje

Domaće pljeskavice za hamburger? Jednostavno! Kombinirajte sastojke kako biste kreirali vrhunsku bombu okusa u tren oka. Više volite povrće? Nastavak za mljevenje savršen je za pravljenje falafela ili energetskih kuglica.

Režite na kriške!

S ovim dodatkom za rezanje i ribanje u sekundi izrežite povrće za hamburger. Pomoću ovog kompleta možete se uhvatiti u koštac s rajčicom, krastavcima, lukom, ali i sirom. Prestanite sjeckati, počnite rezati!

Nemojte cijediti svoju snagu...

...cijedite voće i povrće! Napravite salsu, pire ili pekmez kao dodatak bilo kojem jelu. Dodajte okuse i kombinacije koje volite i pokažite do kuda seže vaša kulinarska kreativnost!

Započnite s mljevenjem

Izaberite između grubih i finih tekstura s ovim novim i poboljšanim dodatkom za mlinac. Samo postavite diskove za željenu veličinu mljevenja i započnite. Snažan je, čvrst i spreman za upotrebu.Za brzo rezanje na kriške i ribanje

Bez obzira na to trebate li izribati veliku količinu sira ili narezati jabuke na kriške, nastavak za rezanje/ribanje koji dolazi u ovom kompletu učinit će to umjesto vas. Može se koristiti za veliko i malo voće i povrće. Već ste gotovi? Zgrabite dvije kriške krastavca… i opustite se!Osobno cjedilo

Ostavite koru voća i koštice iza sebe i odvojite samo nužne okuse i sokove zahvaljujući cjedilu za voće i povrće koje dolazi u ovom kompletu. Fino priprema sastojke za svježi pekmez, umake, hranu za bebe i još mnogo toga.KOMPLET NASTAVAKA OMNIFOOD (5KSMFGA + 5KSMFVSP + 5KSMVSA) 5KSM2FPPC

U ovom kompletu nalaze se 3 osnovna nastavka za vaš KitchenAid samostojeći mikser: cjedilo za voće i povrće, nastavak za mljevenje hrane i nastavak za ribanje/sjeckanje. Kombinirajući ova tri nastavka moći ćete pomaknuti svoje kreativne granice u kuhinji. Možete pripremiti sve od falafela u kojima ćete kombinirati sastojke i okuse po vlastitom izboru, pa do pirea i pekmeza te prekrasnih salata. Potrebna vam je pomoć pri pripremi? To nije nikakav problem za ove nastavke! Komplet Omnifood sadrži sve što vam je potrebno za pripremu cijelog obroka! Nastavak za mljevenje dat će savršenu teksturu vašim pljeskavicama za burgere, cjedilo za voće i povrće zajamčit će da u vašim salsa umacima nema kožice i koštica, a nastavkom za ribanje/sjeckanje dobit ćete savršeno narezane krastavce i rajčice u tren oka! Cijeli komplet kompatibilan je sa svim električnim KitchenAid samostojećim mikserima, pa ćete u svojoj kuhinji imati kompaktan i robustan alat za pripremu hrane kad god vam on zatreba! Savršeni pomoćnik.

Nastavci

Više dodataka za vaš samostojeći mikser?

OTKRIJTE NAŠE DODATKE

Tražite kulinarsko nadahnuće?

POGLEDAJTE SVE RECEPTE

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.