5KHM9212EER - 859790101010

4 dostupne boja, Empire red

RUČNI MIKSER S 9 BRZINA 5KHM9212

Više postavke brzine miješat će teška tijesta i gusta tekuća tijesta. Okreće se najvećim brzinama za tučene sastojke i savršeno čvrst snijeg od bjelanjaka. Digitalni ručni mikser mlađi je brat klasičnog samostojećeg miksera KitchenAid: osobito prikladan za kuhare koji su zauzeti, ili za one s ograničenim prostorom na radnoj površini. Poklonite povjerenje ovom manjem formatu kako biste ostvarili velike rezultate, od ukusnih jela radnim danima u tjednu do razrađene zabave preko vikenda. Pročitaj više... Možete se unaprijed radovati i zbog čvrste kvalitete marke KitchenAid. Proizveden u SAD-u, snažan motor na istosmjernu struju (snage 85 vata) kombiniran je s digitalnim LED zaslonom, zbog preciznosti i snage.  Cijeli spektar isporučenog pribora omogućava vam da ovladate svakim receptom za kruh ili pecivo. Dvije turbo mutilice od nehrđajućeg čelika isporučuju se standardno i odlične su za guste smjese ili veće količine namirnica. Četiri dodatna dijela pribora uključuju dvije kuke za tijesto, pjenjaču sa 16 žica, šipku za miješanje i zaštitnu pamučnu torbu za čuvanje. Izaberite neku od četiri klasične boje: carski crvenu, oniks crnu, boju badema ili zagasito srebrnu. Težine 1, 1 kilogram i s mekim rukohvatom, ručni mikser je dovoljno lak i ugodan za jednoručno miješanje. Okretni priključni kabel osigurava dodatnu fleksibilnost, tako da se krećete slobodno tijekom miješanja. Dodajte ga svojoj obitelji KitchenAid aparata ili poželite dobrodošlicu novom članu vašeg kućanstva, koji donosi kreativnost vašem kuhanju. Zatvori

Specifikacije


Opće specifikacije

Naziv modela 5KHM9212

Tehničke specifikacije

Nazivna vrijednost priključka (W) 85
Frekvencija (Hz) 50/60
Napon (V) 220-400
Brzina okretaja oštrice min – maks.(o/min) 100-2300
Maks. brzina vrtnje (o/min) 1300
Materijal tijela Plastika
Duljina električnog kabela napajanja (cm) 153
Visina proizvoda (mm) 150
Širina proizvoda (mm) 80
Dubina proizvoda (mm) 200
Visina pakiranog proizvoda (mm) 210
Širina pakiranog proizvoda (mm) 135
Dubina pakiranog proizvoda (mm) 235
Bruto težina (kg) 1.7
Neto težina (kg) 1.4

Ručni mikser

Dokumenti i registracija

Jamstvo

Jamstvo

Svi mali kućanski aparati tvrtke KitchenAid imaju jamstvo koje kupce štiti od bilo kakvog nedostatka u proizvodnji. KitchenAid može zadržati specifične uvjete za neke proizvode.

Opće uvjete zakonskog i ugovornog jamstva možete naći u pdf dokumentu koji možete preuzeti na ovoj poveznici.

PREUZIMANJE JAMSTVA

Registrirajte svoj proizvod

Registrirajte svoj proizvod kako biste unaprijedili svoje iskustvo s kućanskim aparatima tvrtke KitchenAid: dobivate ekskluzivne ponude i promocije, savjete i trikove od sa samog izvora i još mnogo toga.

Registrirajte se sada

Moj popis želja

Morate se prijaviti kako biste koristili svoj popis želja.

Unesite svoj korisnički račun

Odaberite drugi proizvod

Usporedi

Usporedi proizvode

Ne možete kupiti više od 3 proizvoda. Uklonite jedan proizvod prije nego što dodate drugi.